Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. července 2024 v 12:32
Čas čtení 0:51
Veronika Ábelová

VIDEO: Pátá řada Stranger Things už je za rohem. Nyní můžeš nahlédnout do zákulisí natáčení

VIDEO: Pátá řada Stranger Things už je za rohem. Nyní můžeš nahlédnout do zákulisí natáčení
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY STRANGER THINGS
Uložit Uložené

Populární seriál se pomalu blíží do finále. Co o natáčení poslední série prozradili samotní herci?

První řada Stranger Things vyšla v roce 2016 a seriál se ihned po premiéře stal jedním z největších hitů Netflixu vůbec. Jenom poslední série má pak přes 140 milionů zhlédnutí po celém světě. Příběh se odehrává v městečku Hawkins během 80. let a sleduje partu přátel, která jde vstříc nadpřirozené záhadě. Po čtyřech řadách je však čas příběh ukončit, a tak se v chystané páté sérii s hrdiny seriálu rozloučíme.

Ve videu jsou vidět poutavé kulisy a na place panuje nadšení. Herci i štáb mají od poslední série velká očekávání. Někteří z nich tvrdí, že pátá série by měla být snad nejlepší. Vypadá to, že je na co se těšit. Ve videu ze zákulisí nechybí ani tajemné záběry a kaskadérské kousky. O akci a napětí tedy nebude nouze.

Seriál z dílny bratrů Dufferů získal přes 70 ocenění, včetně cen Emmy a SAG Awards za skvělé herecké výkony. Stranger Things by také nebylo ono bez ikonické dětské (dnes už tedy spíš dospělácké) party, kterou si fanoušci zamilovali. Nejvíce pak vystřelila kariéra právě Millie Bobby Brown, která v seriálu ztvárňuje Jedenáctku.

Doporučeno
„Jako první série, ale na steroidech.“ Stranger Things míří ke konci, co všechno víme o poslední sérii? „Jako první série, ale na steroidech.“ Stranger Things míří ke konci, co všechno víme o poslední sérii? 13. prosince 2023 v 9:00

Pátá řada sice bude závěrečná, další projekty ale nejsou vyloučeny. Pokud tě svět baví, můžeš například vyzkoušet divadelní hru Stranger Things: The First Shadow odehrávající se několik let před první řadou, která běží v londýnském West Endu.

Domů
Sdílet
Diskuse