Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Čteš článek:
Nejlepší filmy první poloviny roku 2024 podle českých diváků. Tyhle pecky musíš dohnat

6. Horizont: Americká sága (81,1 procenta – 474 hodnocení)

Sága Kevina Costnera možná skončí dřív, než se vůbec stačí rozjet, to však nic nemění na tom, že v Česku na epický první díl westernové odysey slavného amerického herce a režiséra diváci a divačky slyšeli. Možná jich tolik nepřišlo, stejně jako ve zbytku světa, rozhodně však byli spokojeni s tím, co viděli. Je to sice dost šílená vize, kde se zjevně Costner vůbec nedržel v ničem zpátky, z nějakého důvodu to ale člověka ty tři hodiny baví a fascinuje.

5. Až na věky (84,9 procenta – 219 hodnocení)

Romantika, ale ze života? Takže vlastně spíš pořádná depka a zbavení zbytku veškerých iluzí o tom, jak vztahy dospělých fungují. Ať už se na film Až na věky budete dívat jakkoli, rozhodně mu nelze upřít velice autentický pohled na život dvou lidí, v němž vás rozseká zejména výkon hlavní herečky Helgy Guren, která si mimochodem odnesla z Varů cenu pro nejlepší herecký výkon.

4. V hlavě 2 (83,8 procenta – 657 hodnocení)

Druhý díl úspěšného animáku se opět vrátí do hlavy puberťačky Riley, kde tentokrát nastane velká změna. Kromě stálých emocí, jako jsou Vztek, Smutek, Nechuť, Radost a Strach, se v novém díle objeví totiž i další pocity. Emocím se doposud dařilo mít vše pod kontrolou, což ale záhy změní nástup Úzkosti, která se v hlavě Riley jako ve správné puberťačce usadí. Není divu, že dvojka v kinech opět zasáhla jak ty nejmladší, tak ty... o něco starší.

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 2 z 3
Zpět
Sdílet
Diskuse