Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. srpna 2024 v 12:30
Čas čtení 0:45
Anna-Marie Hanzlíková

Na kolik si přijde Snoop Dogg za den olympiády? Z částky ti spadne čelist

Na kolik si přijde Snoop Dogg za den olympiády? Z částky ti spadne čelist
Zdroj: Joe Scarnici/Getty Images for USOPC
SPORT LETNÍ OLYMPIJSKÉ HRY 2024 OLYMPIJSKÉ HRY PAŘÍŽ 2024 SNOOP DOGG
Uložit Uložené

Kdo by ty záběry nezaznamenal. Snoop Dogg tancuje, roztleskává a baví kdekoliv, kde zrovna bodují američtí sportovci.

Nechyběl tak u ikonických momentů gymnastky Simone Biles ani jejího neméně úspěšného krajana Jordana Chilese, chvíli nesl i olympijsou pochodeň. Na kolik si ale za srandičky dvaapadesátiletý raper přijde?

Doporučeno
Plavkyni vyloučili z olympijské vesnice za nevhodné chování. Nyní promluvila Plavkyni vyloučili z olympijské vesnice za nevhodné chování. Nyní promluvila 6. srpna 2024 v 10:45

Informaci, kolik si Snoop Dog v Paříži vydělá, propálil na X (Twitteru) investor Henry L. McNamara. Newyorský finančník, který se dostal třeba do amerického výběru Forbesu 30pod30, to měl zaslechnout na luxusní večeři.

„Seděl jsem na večeři vedle jednoho z vysoko postavených lidí v NBC. Říkal, že Snoop Dogovi platí pět set tisíc dolarů za den a navíc všechny výdaje, aby tady byl a promoval olympiádu,“ napsal ve svém příspěvku.

Za šestnáct dní olympiády to tak dělá osm milionů dolarů, tedy něco přes 185 milionů českých korun. Alespoň za předpokladu, že by částky byly pravdivé – nutno dodat, že čísla v tuto chvíli nejsou potvrzená a dost možná ani nikdy nebudou.

Že se ti to přesto zdá moc? Jak píše ve vláknu jedna z fanynek, stojí to za každý halíř, což si zřejmě říkají i ve vedení televize. Podle informací Washington Post totiž počet diváků a diváků narostl o neuvěřitelných osmdesát procent v porovnání s pandemickou olympiádou v Tokiu před čtyřmi lety. 

Domů
Sdílet
Diskuse