Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je vytvořen v rámci mediální spolupráce se společností Rubicon Festival.
8. srpna 2024 v 18:00
Čas čtení 1:03

French Montana, Tyga nebo Separ. Na slovenský festival míří slavní rappeři, ještě stihneš koupit lístky

French Montana, Tyga nebo Separ. Na slovenský festival míří slavní rappeři, ještě stihneš koupit lístky
Zdroj: Wikimeadia/Frank Schwichtenberg/volně k užití
HUDBA FESTIVALY
Uložit Uložené

Jestli posloucháš rap, takhle akce by ti neměla uniknout.

Léto se sice pomalu a jistě krátí, ale nemusíš mít strach, i v srpnu tě čeká spoustu zábavy. Můžeš vyrazit do slovenské Nitry a užít si tam hip-hopový konec léta. Zapaříš si na songy nejlepších světových rapperů, jako je Tyga, Quavo, French Montana nebo Lil-Pump. Dorazí ale i špička domácí rapové scény.

Festival Rubicon se koná 29. – 30. srpna v areálu Agrokomplexu ve slovenské Nitře a vystoupí tam velká jména z rapového světa. Návštěvníci se mohou těšit na amerického rappera Lil Pumpa, který se proslavil hity „Gucci Gang“, „Molly“, „Yummy!“ nebo „I Love It“. Svoje hitovky „All The Way Up“, „Unforgettable“ či „No Shopping“ zahraje French Montana. A nebude chybět ani Quavo ze skupiny Migos se svým singlem „Hotel Lobby“ a dalšími hitovkami.

rubicon festival 2024, migos, quavo, french montana
Zdroj: Rubicon festival

Velkou avizovanou hvězdou je Tyga, jeden z nejpopulárnějších světových rapperů. Takže si můžeš zapařit na písničky „Ayo“, „Faded“, „Rack City“, „Bubble Butt“ a spoustu dalších. Kromě již zmíněných na festivalu vystoupí také NLE Choppa a Tekashi.

Na line-upu nechybí ani známá slovenská jména. Mezi interprety svítí třeba Separ, Kontrafakt, Pil C, Gleb nebo Samey. Kompletní seznam vystupujících interpretů najdeš tady.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený RUBICON FESTIVAL (@rubiconfestival)

Lístky na Rubicon Festival koupíš přes GoOut nebo na TicketPortal, v nabídce je hned několik druhů:

  • Základní lístek
  • Golden Circle, který zaručuje výhled na stage
  • V.I.P. lístek, který zahrnuje přístup na vyvýšenou plošinu, dřívější vstup do areálu, VIP bar s exkluzivními drinky, sezení, chill zóny a VIP toalety.

Všechny se dají koupit buď na celý festival (čtvrtek a pátek), nebo na jeden den podle tvého výběru. K lístku můžeš přikoupit ubytování ve stanu pro 3 osoby, uzamykatelnou skříňku a nabíjecí stanici.

Rubicon Festival
Zdroj: Rubicon Festival
Domů
Sdílet
Diskuse