Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. srpna 2024 v 14:41
Čas čtení 0:41
Ella Petrová

Youtuber MrBeast spustil prodej vlastních hraček. Co všechno najdeš v MrBeast Lab?

Youtuber MrBeast spustil prodej vlastních hraček. Co všechno najdeš v MrBeast Lab?
Zdroj: Instagram / mrbeast
TECH NOVÉ HRY YOUTUBE
Uložit Uložené

Nejpopulárnější youtuber na světě představil řadu sběratelských hraček, včetně vzácných a limitovaných modelů.

MrBeast, vlastním jménem Jimmy Donaldson, má pro své fanoušky a fanynky vždy připraveno něco nového, s čím je překvapí. Na jeho videa jsme zvyklí, dokonce známe i jeho potravinové produkty, nyní přichází i s vlastní řadou hraček MrBeast Lab. Co v ní najdeme?

Doporučeno
Jennu Ortegu už unavuje politická korektnost v Hollywoodu. „Vytrácí se lidskost a integrita,“ tvrdí Jennu Ortegu už unavuje politická korektnost v Hollywoodu. „Vytrácí se lidskost a integrita,“ tvrdí 12. srpna 2024 v 12:45

Zahrnuje sběratelské předměty, akční a vinylové figurky. Dodávají se v řadě měřítek, designů a barevných kombinací. Některé postavičky jsou vzácnější než jiné. Série vznikla ve spolupráci s Moose Toys.
 

mr beast
Zdroj: Moose Toys / MrBeast


Mezi novinky patří například i MrBeast Lab Swarms, série více než 100 mikro sběratelských předmětů Zde sběrači přidají vodu do přiložené zkumavky, nasadí uzávěr a zatřesou s ním, aby se urychlila šumivá akční reakce, která odhaluje figurky Swarms. Existují také sběratelské figurky MrBeast, které jsou inspirované logem youtubera.
 
„Moose Toys rádi posouvají hranice, milují inovování a společně teď s našimi hračkami plánujeme odpálit bombu v hračkářském průmyslu,“ řekl Donaldson. „Jejich oddanost nejmenším detailům a odvaha dělat věci jinak, je něco, s čím přistupuji ke každému aspektu své značky. Jsem z tohoto partnerství nadšený a vím, že mým fanouškům se bude líbit.“

Domů
Sdílet
Diskuse