Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
15. srpna 2024 v 14:31
Čas čtení 0:29
Jela Vážanová

Katy Perry vyšetřují španělské úřady. Nový klip natočila v chráněné oblasti

Katy Perry vyšetřují španělské úřady. Nový klip natočila v chráněné oblasti
Zdroj: Neil Mockford/GC Images/Getty Images
OSOBNOSTI KATY PERRY
Uložit Uložené

Espalmador je malebný španělský ostrov mezi Ibizou a Formenterou. Každoročně přitahuje mnoho turistů svou přírodní pláží s jemným bílým pískem, kterou omývá mělké moře.

Americkou zpěvačku Katy Perry vyšetřují španělské úřady kvůli videoklipu k její nové písni Lifetimes. Natočila ho bez povolení v chráněné oblasti v ekologicky citlivých písečných dunách na Baleárských ostrovech.

Doporučeno
Tereza měří 117 centimetrů. Na vaření potřebuje stoličku a nechce nízkého kluka: „Neříkejte mi trpaslice, ale paleček“ Tereza měří 117 centimetrů. Na vaření potřebuje stoličku a nechce nízkého kluka: „Neříkejte mi trpaslice, ale paleček“ 15. srpna 2024 v 7:00

V roce 2018 ji koupila lucemburská rodina za 18 milionů eur, ale i tak je ostrov neobydlený. Španělské úřady totiž přísně dohlížejí na ochranu zdejší přírody. Vzhledem ke své poloze v přírodním parku Ses Salines podléhá ostrov přísné kontrole, která zakazuje jakoukoli výstavbu nebo jinou činnost, která by mohla přírodní rezervaci poškodit.

 

Katy Perry to porušila, když na chráněných dunách ostrova Espalmador natáčela videoklip k písni Lifetimes. Španělská vláda v úterním prohlášení uvedla, že produkční společnost odpovědná za videoklip si nevyžádala povolení úřadů. Zároveň oznámila, že zahájila předběžné vyšetřování. Katy Perry se k situaci zatím nevyjádřila. 

Domů
Sdílet
Diskuse