Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Tento článok je vytvořený v rámci mediální spolupráce se společností OKTAGON.
20. srpna 2024 v 10:00
Čas čtení 1:11

OKTAGON 60: Ivan Buchinger se v Oberhausenu utká s německou hvězdou. Podívej se na kompletní fight-card

OKTAGON 60: Ivan Buchinger se v Oberhausenu utká s německou hvězdou. Podívej se na kompletní fight-card
SPORT OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Zápas se uskuteční 7. září. Budeš ho sledovat?

Oktagon MMA se v rámci své úspěšné „MMA mise“ v Německu vrací již potřetí do Oberhausenu. Stále významnější evropská sportovní značka přijede do města v čele s legendárním Ivanem Buchingerem (43-9). Historicky první šampion Oktagonu, který vládl dvěma divizím současně, se po dominantním výkonu v Bratislavě a necelých dvou měsících vrací do tempa.

Po Lukaszi Rajewském, kterého porazil v rezervním zápase milionové pyramidy Tipsport Gamechanger, bude jeho soupeřem v pětikolovém zápase německý šampion a vyzyvatel titulu KSW Lom Ali Eskiev. Prvotřídní ukončovatel bude v organizaci debutovat. Jelikož se na druhé straně klece utká s nejúspěšnějším slovenským bojovníkem MMA, bude to pro něj křest ohněm.

„Dostal jsem velmi dobrou nabídku, kterou jsem se rozhodl využít. Chci poděkovat všem fanouškům za důvěru a hlasy, které mi dali v anketě. Myslím, že v případě triumfu bych byl schopen v případě potřeby zaskočit za výše zmíněné bojovníky," prozradil Buchinger.

Buchinger byl v anketě Lucky Looser vybrán jako náhradník do pyramidy o atraktivních 300 tisíc eur. Ještě před semifinálovými boji, které se odehrají v Brně, se však objeví na Oktagon 60. Jeho další duel je tak aktuálně naplánován 14 dní před turnajem na Moravě. Přesto rodák z Gabčíkova věří, že po případném vítězství by byl náhradníkem v soubojích Paradeiser vs. Duque, Keita vs. Legierski.

 
 
 
Zobrazit tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

A post shared by OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Kromě Buchingera bude slovenské barvy na OKTAGONu 60 reprezentovat i Mr. Comeback Milan Datelinka (10-7). Vyhlášený ukončovatel se po třech letech vrátil do žlutočerné klece, kde po 14 sekundách zápasu uspal Andrese Raskku. Jeho soupeřem bude německý bojovník Jaime Cordero, který je známý svou tvrdostí a stejně vytříbenou schopností ukončovat zápasy před limitem.

Do klece se vrátí i další zástupci SFG Gym Trnava, vítěz třetí série Oktagon Výzvy Karol Ryšavý (13-7) a také Daniel Hromek (3-4). Celý turnaj sleduj 7. září na Oktagon.tv.

PPV kód pro Oktagon 60
Domů
Sdílet
Diskuse