Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
13. září 2024 v 15:10
Čas čtení 0:33
Ella Petrová

VIDEO: Nahota na OnlyFans jako lehký přivýdělek? Česká televize láká na nový seriál

VIDEO: Nahota na OnlyFans jako lehký přivýdělek? Česká televize láká na nový seriál
Zdroj: Česká televize
FILMY A SERIÁLY ČESKÁ TELEVIZE NOVÉ SERIÁLY ONLYFANS
Uložit Uložené

„Může to bejt taková jako hra. Oni zaplatěj peníze, já zase zaplatim nájmy.“ Mrkni na trailer seriálu Vlastně se nic nestalo, ve kterém hlavní hrdinky nabízí placený obsah na platformách pro dospělé.

Seriál byl poprvé uveden na letošním Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech a zabývá se ojedinělým tématem dnešní doby. Hlavní hrdinky si zahrály Denisa Barešová a Elizaveta Maximová, vedle nich se představil Jiří Chadraba.

Doporučeno
Na Netflix míří český seriál o drogách. Vyvolal rozporuplné reakce Na Netflix míří český seriál o drogách. Vyvolal rozporuplné reakce 10. června 2024 v 13:03

Žofie a Andrea se rozhodly sdílet intimní obsah na placených platformách, každá ale z jiného důvodu. Žofie se po rozchodu s Romanem snaží znovu vybudovat poškozené sebevědomí a začne tak experimentovat s touto online stránkou. Andrea naopak touží po finanční svobodě, přestože se původně chtěla především živit seriózním modelingem.
 
Pro Žofii je to svého druhu nástroj emancipace, kdysi slavnou Andreu však finanční situace a požadavky fanoušků ženou hlouběji do temnějších vod sexfluencerství. Režisérem dramatu je Jan Vejnar, který prostřednictvím seriálu začal zkoumat intimní život mladých dospělých pod vlivem masivní přítomnosti komunikačních platforem. 
 
Vlastně se nic nestalo z dílny České televize bude dostupné od 29. září v iVysílání.

Zpět
Sdílet
Diskuse