Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
včera 26. září 2024 v 13:01
Čas čtení 0:47
Anna Vondráková

České drama na Netflixu porazil medvěd sjetý kokainem. Šílená komedie je nyní ke zhlédnutí

České drama na Netflixu porazil medvěd sjetý kokainem. Šílená komedie je nyní ke zhlédnutí
Zdroj: Bontonfilm
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX FILMY NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

Český film Jedna noc režiséra Davida Laňka po pěti dnech spadl z prvního místa v žebříčku sledovanosti.

Porazila ho hororová komedie z roku 2023 s názvem Medvěd na koksu. Úspěchu se dočkal nejen u nás, ale například i v Maďarsku, Chorvatsku a na Slovensku.

Medvěd na koksu

Jedná se o komedii s hororovými prvky založenou na skutečné události. V roce 1985 totiž došlo k nepovedené předávce kokainu, při které pašerákům balíčky vypadly z letadla a to přímo doprostřed přírodní rezervace. Zde, jak již název napovídá, onu zásilku našli medvědi a rozhodli se ji prozkoumat. Film režírovala Elizabeth Banks a ve snímku si hlavní role zahráli například Keri Russell, Ray Liotta a O'Shea Jackson.

Doporučeno
Cesta k Jadranu za 2 hodiny? Plán na megaprojekt, který by Čechy přiblížil k moři, vznikl už za Masaryka Cesta k Jadranu za 2 hodiny? Plán na megaprojekt, který by Čechy přiblížil k moři, vznikl už za Masaryka 27. září 2024 v 7:00

Jedna noc

Poměrně dlouho se však na vrcholu úspěšnosti mezi českými fanoušky držel domácí snímek. Jedna noc otevírá téma, které u nás zatím ve veřejném prostoru příliš nerezonuje, a to sexuální livechaty. Film se odehrává během jedné noci, kdy dojde ke zkoušce vzájemné lásky a důvěry páru Adama a Elišky. Co se týče obsazení, můžeš se těšit na Vandu Chaloupkovou, Adama Ernesta, Pavlínu Balner nebo Jana Nedbala.

Filmovou nabídku pak samozřejmě na Netflixu doplňují taky seriály, kde se dlouhodobě na vrcholu drží Monstrum – Příběh Lylea a Erika Menendezových, drama s Nicole Kidman Svatba roku a pak nová řada Emily v Paříži.

Domů
Sdílet
Diskuse