Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 6. října 2024 v 15:54
Čas čtení 0:40
Ella Petrová

Streamer se vyboural v luxusním McLarenu. Při řízení živě vysílal a díval se do mobilu

Streamer se vyboural v luxusním McLarenu. Při řízení živě vysílal a díval se do mobilu
Zdroj: YouTube / Jack Doherty
OSOBNOSTI AUTOMOBILY INFLUENCEŘI NEHODY
Uložit Uložené

Varování: Za jízdy nikdy nepoužívej mobil! Poté to vede k nehodám.

Nepozorný člověk za volantem nejenže ohrožuje sebe, ale ublížit může i ostatním. Proto se vyhni jakémukoli používání mobilního telefonu a už vůbec nestreamuj. V opačném případě totiž můžeš dopadnout jako streamer Jack Doherty, který na nepozornost šeredně doplatil.

Doporučeno
Americký rapper Ken Carson dal v Praze fanouškovi facku. Příznivec se mu pokusil vzít zlatý náramek Americký rapper Ken Carson dal v Praze fanouškovi facku. Příznivec se mu pokusil vzít zlatý náramek 6. října 2024 v 14:30

Jak informoval server Complex, právě nedávný live stream Jacka Dohertyho vedl k bouračce. Mrzet ho to musí ještě o to víc, že si svou hloupostí zničil velice drahé sportovní auto značky McLaren, který si zakoupil teprve nedávno.
 
Vzhledem k tomu, že nedával pozor, ztratil kontrolu nad vozem a nakonec narazil do svodidla. Incident způsobil, že jeho kameraman utrpěl několik modřin. 
 


Streamerův kanál na platformě Kick byl krátce po nehodě stažen a je nepřístupný. Problémy se streamerem však táhnou už delší dobu. Například v červnu se dostal do roztržky se jiným streamerem N3onem, což vedlo k zablokování jeho účtu.
 
Snad se ze svých činů Doherty poučí a nic takového už dělat nebude.

Domů
Sdílet
Diskuse