Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Tento článek je PR zpráva společnosti Robel.
dnes 22. října 2024 v 13:00
Čas čtení 1:27
Sponzorovaný obsah

Steve Madden obuv a kabelky: Luxusní podzimní kousky do každého šatníku

Steve Madden obuv a kabelky: Luxusní podzimní kousky do každého šatníku
Zdroj: Robel
MÓDA ŠPERKY A DOPLŇKY
Uložit Uložené

Máte ráda pocit jedinečnosti, výjimečnosti a luxusu? Pak by vám neměla uniknout nabídka Robelshoes.cz a dámský sortiment Steve Madden.

Boty a kabelky této značky se právem řadí mezi klenot módního průmyslu.

Lídr módní obuvi a stylových kabelek

Za každou úspěšnou módní značkou obvykle stojí příběh, který vás vezme za srdce. Jinak tomu není ani tentokrát, Steve totiž začínal s pár dolary v kapse. Díky neskutečné touze něčeho dosáhnout se však dostal na přední příčky módních návrhářů bot.

Příběh tohoto brandu sahá až do roku 1990, kdy se začal psát v newyorském Queensu. Rychle si získal popularitu zejména mezi mladými lidmi, kteří hledali moderní a stylové kousky. Dodnes je charakteristický nekonvenčním stylem, odvahou a snahou vytvářet módní kousky.

Aktuálně Steve Madden patří mezi přední světová módní jména nejen v oblasti obuvi, ale také doplňků a dalšího módního příslušenství. Pořiďte si jejich tenisky či tašky a buďte součástí této unikátní komunity. Ovšem pozor! Všechny tyto chic kousky jsou značně návykové a jakmile je jednou okusíte, nic jiného už nebudete chtít.

Dámské tašky a kabelky Steve Madden

Tašky Steve Madden jsou maximálně stylové a velice kvalitní. Těšit se můžete na klasické kabelky do ruky, psaníčka, tašky přes rameno i crossbody kabelky. Co se týče barev, letos jsou trendy ty přírodní a nadčasové. Vybírat však můžete i starou dobrou černou nebo bílou klasiku.

Doporučeno
Tohle je 7 doplňků, se kterými vytvoříš dokonalý expensive look Tohle je 7 doplňků, se kterými vytvoříš dokonalý expensive look 16. října 2024 v 10:30

Bílá a černá kabelka této značky skvěle zapadne do každého dámského šatníku. Během podzimu se však nebojte ani tašek a kabelek v khaki, béžovém, hnědém či vínovém odstínu.

Všechny kabelky působí luxusním dojmem, jsou nadčasové, detailně zpracované a praktické. Slušet proto bezpochyby budou i vám!

Robel, tenisky Steve Madden
Zdroj: Robel

Luxusní a jedinečné tenisky Steve Madden

Extravagance, kult, jedinečnost a touha odlišit se. To jsou hlavní atributy fanynek značky obuvi Steve Madden. Tedy žen, které milují pozornost a neotřelost.

Steve Madden obuv charakterizuje zcela nenapodobitelný design, jedinečné vzory, vysoká kvalita a maximální komfort. Hledáte inovativní přístup k módě a chcete trendy místo následování naopak vyznačovat? Pak je tato značka vhodná přesně pro vás!

V nabídce Robelshoes.cz jsou pro vás připraveny zejména stylové dámské tenisky tohoto brandu, které poznáte již na první pohled. Obvykle mají robustnější podrážku, jsou zdobené nejrůznějšími působivými detaily a rozhodně nepůsobí fádně. Sluší jim to s elegantními, basic i sportovními outfity a díky jejich pohodlí je unosíte prakticky kamkoliv.

A po jakém kousku letošní podzim sáhnete vy?

Zpět
Sdílet
Diskuse