Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
13. října 2024 v 12:05
Čas čtení 0:59
Anna Vondráková

Zendaya ukázala nový look. Podle některých fanoušků jí ale blond moc nesedí

Zendaya ukázala nový look. Podle některých fanoušků jí ale blond moc nesedí
Zdroj: Getty Images/Christopher Polk
OSOBNOSTI SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) ZENDAYA
Uložit Uložené

Fotografové ji zachytili na procházce v LA.

Herečka známá z filmu Duna nebo seriálu Euforie se nyní místo tmavě hnědých vlasů, které normálně nosí zastřižené po lopatky, rozhodla vyzkoušet blonďaté mikádo. Je však možné, že účes musela změnit i kvůli nové roli.

Jako vše, i tuto změnu samozřejmě lidé na sociálních sítích začali hodnotit. A pro Zendayu soud veřejnosti nedopadl příliš dobře. Většinou totiž v komentářích převládá názor, že jí změna nesedí. 

Doporučeno
Internetem se šíří video drzého chování Anne Hathaway k novinářce. Herečka se omluvila po e-mailu Internetem se šíří video drzého chování Anne Hathaway k novinářce. Herečka se omluvila po e-mailu 12. října 2024 v 8:01
Doporučeno
Martin trpí fenoménem hikikomori. „Už tři a půl roku jsem nevyšel z domu, bojím se lidí.“ Martin trpí fenoménem hikikomori. „Už tři a půl roku jsem nevyšel z domu, bojím se lidí.“ 13. října 2024 v 7:00
Doporučeno
První dojmy z hraní Diablo IV: Vessel of Hatred. Staronový záporák rozpoutává novou éru nenávisti První dojmy z hraní Diablo IV: Vessel of Hatred. Staronový záporák rozpoutává novou éru nenávisti 12. října 2024 v 15:00

„Nikdy by mě nenapadlo, že je to ona. Je to pravý opak jejího vzhledu na červeném koberci. Myslím, že vypadala lépe s tmavými vlasy,“ píše jeden z uživatelů.

„Ani kdybych vedle ní šel deset minut, tak nebudu vědět, kdo to je,“ přidal se další. 

Server Glamour ale připomíná, že Zendaya má tendenci udávat vlasové trendy a že její look často plní titulky médií. Je tedy pravděpodobné, že sama herečka si z komentářů moc velkou hlavu nedělá. Na druhou stranu nedávno přiznala, že není stavěná na roli celebrity a že přehnaná pozornost jí nedělá dobře.

„Byla jsem stydlivé dítě, vždycky jsem byla, a tak tato část pro mě není přirozená - to je obrovský důvod, proč je pro mě móda tak důležitá, je to takové brnění,“ uvedla. „Chtěla bych být především osobou a chci, aby mě tak lidé vnímali, aby mě brali jako člověka,“ dodala. 

Domů
Sdílet
Diskuse