Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 12. října 2024 v 8:01
Čas čtení 1:15
Radoslava Juračková

Internetem se šíří video drzého chování Anne Hathaway k novinářce. Herečka se omluvila po e-mailu

Internetem se šíří video drzého chování Anne Hathaway k novinářce. Herečka se omluvila po e-mailu
Zdroj: Youtube/ Kjersti Flaa
OSOBNOSTI CELEBRITY
Uložit Uložené

Na „drzé“ chování Anne Hathaway upozornila stejná novinářka, která publikovala video s Blake Lively.

Norská novinářka Kjersti Flaa zveřejnila záznam rozhovoru, který s Anne Hathaway pořídila v roce 2012. Prý se k ní během rozhovoru chovala hrubě. V reakci na video se jí herečka po 12 letech za svoje chování omluvila v e-mailu.

Flaa už na sebe letos upozornila podobným typem videa. Zveřejnila totiž rozhovor s Blake Lively, která jí gratulovala k těhotenskému bříšku – novinářka v té době ale dítě nečekala, dokonce prý zrovna řešila problémy s otěhotněním. V případě Blake Lively se lidé s moderátorkou jednoznačně ztotožnili a vyjadřovali jí podporu, dnes mají ale na situaci s Hathaway jiný názor.

Herečka se omluvila

V roce 2012 Flaa seděla ve studiu s Anne Hathaway, Hughem Jackmanem a Eddiem Redmaynem. Herce a herečky vyzvala, aby jí své odpovědi na jednu otázku zazpívali, protože šlo o rozhovor k muzikálu Bídníci.

Doporučeno
FOTO: Tančit bude spisovatel, kickboxerka i kuchařka. Podívej se, které páry ovládnou parket ve Stardance FOTO: Tančit bude spisovatel, kickboxerka i kuchařka. Podívej se, které páry ovládnou parket ve Stardance 12. října 2024 v 10:03

Zatímco mužské obsazení s tímto konceptem souhlasilo, Anne zpívat odmítla. „Tohle nebudu dělat, ale vy si klidně zazpívejte,“ odsekla velice příkře. Na zbytek otázek moderátorce odpovídala jednoslovně, prakticky ji téměř ignorovala. Flaa její chování po letech hodnotí jako neslušné.

@kjerstiflaa Tohle nešlo podle plánu. 🫣Sledujte můj lateat díl na YouTube, kde se vydávám do vzpomínek a ukazuji další krkolomný rozhovor. Odkaz v bio ⬆️ #annehathaway #foryou #celebrityktok ♬ originální zvuk - Flaawsome Talk

Poté, co novinářka záběry zveřejnila, se jí herečka omluvila prostřednictvím e-mailu. Flaa to zaskočilo. „Nečekala jsem, že se mi ozve. Myslela jsem si, že to video nikdy neuvidí, ale viděla. A udělala něco skvělého,“ ocenila ji.

Doporučeno
Žena z Británie objevila v balíku ze Sheinu jedovatého štíra Žena z Británie objevila v balíku ze Sheinu jedovatého štíra 12. října 2024 v 16:28

 V e-mailu jí prý herečka vysvětlila, co v té době prožívala a proč se chovala tak, jak se chovala. Zároveň ji herečka pozvala k rozhovoru v roce 2025. V té době ji čeká premiéra jejího dalšího filmu.

Uživatelé sociálních sítí si myslí, že chování Lively a Hathaway se nedá srovnávat. Zatímco Lively za její nevhodný komentář lidé hromadně odsoudili, u Hathaway to nevidí tak jednoznačně. Mají podezření, že na sebe novinářka chce jenom poutat pozornost.

Domů
Sdílet
Diskuse