Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
včera 16. října 2024 v 13:19
Čas čtení 0:25
Vincenc Novák

Plavkyně „vyhozená“ z olympijské vesnice si založila OnlyFans

Plavkyně „vyhozená“ z olympijské vesnice si založila OnlyFans
Zdroj: Instagram / Luana Alonso
ZAJÍMAVOSTI LETNÍ OLYMPIJSKÉ HRY 2024 ONLYFANS
Uložit Uložené

Mladá paraguayská plavkyně Luana Alonso, která se letos v létě „proslavila“ vyloučením z olympijské vesnice na hrách v Paříži, se věnuje nové činnosti. Nově vydělává díky účtu na OnlyFans.

Některá média dvacetiletou sportovkyni označovala za „nejpůvabnější“ plavkyni na celé olympiádě. Ve známost však nevešla díky vynikajícím sportovním výkonům, nýbrž kvůli svému vyloučení z olympijské vesnice. Alonso měla v areálu údajně vytvářet nevhodnou atmosféru. 

Sama sportovkyně zprávy o vyloučení odmítla a uvedla, že odešla z vlastní vůle. Po tomto incidentu ale ukončila svoji sportovní kariéru. Podle svých slov se chtěla místo sportu věnovat studiu politologie ve Spojených státech. 

Doporučeno
„Nejpůvabnější plavkyni“ vyhodili z olympijské vesnice. Prý se chovala nevhodně, ona to popírá „Nejpůvabnější plavkyni“ vyhodili z olympijské vesnice. Prý se chovala nevhodně, ona to popírá 6. srpna 2024 v 15:50

Po ukončení kariéry se však Alonso vydala ještě další cestou. Založila si totiž účet na platformě OnlyFans, kam přidává placený erotický obsah. Jen na Instagramu má 1,1 milionu sledujících, díky čemuž může počítat s velkým dosahem a potenciálně i pořádným výdělkem. 

Doporučeno
Vlasy jako od kadeřníka i bez Dysonu. Tohle je 7 nejlepších cenově dostupných nástrojů pro styling vlasů Vlasy jako od kadeřníka i bez Dysonu. Tohle je 7 nejlepších cenově dostupných nástrojů pro styling vlasů 15. října 2024 v 17:10
Domů
Sdílet
Diskuse