Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. srpna 2015 10:28
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Cristiano Ronaldo ožívá v Los Santos! Strip bary, zběsilá jízda a triky provází jeho pobyt v GTA V

TECH
Uložit Uložené

Fanouškovi se podařilo vytvořil věrnou kopii Cristiana Ronalda, kterou pak umístit do světa GTA V. A jak to dopadlo? Jedním slovem skvěle.

Možnosti virtuálního světa nemají opravdu žádné hranice. To potvrzuje i nedávný počin herního nadšence, kterému se naprosto bravurně podařilo převést forvarda Realu Madrid Cristiana Ronalda přímo do prosluněného Los Santos. Svůj výsledný počin uploadoval na svůj YouTube kanál TheFifa11videos a nový hit internetu je rázem na světě. A jak to vypadá, když se herní svět stane pro digitálně naklonovaného Ronalda jeho hřištěm? Lépe, než byste si možná mysleli.

V úvodu videa si Cristiano (kompletně oblečený do svého zápasové úboru, včetně kopaček) vykračuje po Vespuci Beach, kde se mu brzy podaří svou pózou s výkřikem vyplašit slečinky ležící na dekách i všechny ostatní lidi postávající kolem, včetně plavčíka. Samozřejmě nechybí předváděčka Ronaldových triků s míčem, které navíc bez přerušení komba dokáže spojit s ostřelováním nic netušících civilistů projíždějících na motorce. Následuje krátká návštěva kadeřnictví a poté se Ronaldo vydává ukrást auto, které si nechá náležitě upravit do barev svého klubu a vyráží s ním do ulic. Dojde i na návštěvu jednoho z místních stip barů a pak si Cristiano dokonce střihne i jízdu na dvojici náklaďáků alá Van Damme (bohužel bez roznožky). Video se opravdu povedlo a rozhodně stojí za shlédnutí, takže jen do toho!

Domů
Sdílet
Diskuse