Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. prosince 2015 17:47
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Soutěž: Rozdáváme trička, DVD, Blu-ray disky i Deluxe edice Rytmusova filmu Sídliskový sen

REFRESHER
Uložit Uložené

Pravidla soutěže jsou úplně jednoduchá a cen jsme si pro vás přichystali opravdu mnoho.

Rok 2015 by plodný v mnoha směrech a pravděpodobně by o tom své mohl říct i sám Rytmus, který má za sebou velký a úspěšný projekt v podobě filmového dokumentu o jeho životě. Snímek Sídliskový sen vznikal dlouhá léta, jeho realizace si prošla mnoha problémy a dokonce bylo natáčení několikrát zrušeno, takže je vlastně malý zázrak, že film vůbec spatřil světlo světa. Rytmus vyrůstal s nevlastním otcem, jelikož ten biologický se ho vzdal, a tak se rozhodl pátrat po svých kořenech. Unikátní záběry z jeho cesty za slávou od malého chlapce žijícího na sídlišti Adama Trajana až po jednoho z nejúspěšnějších interpretů v Československu jsme si už měli možnost prohlédnout v kinech ještě v létě a nyní přichází možnost zhlédnout film i z pohodlí domova.

Jelikož je atmosféru Vánoc cítit na každém kroku, rozhodli jsme se i my potěšit některé z vás možností vyhrát pár cen spojených právě s Patrikovým filmem Sídliskový sen. Pravidle soutěže o 3x DVD, 1x Blu-ray, 1x DVD Deluxe edition a 1x tričko jsou úplně jednoduchá a všechny potřebné informace najdeš na našem oficiálním Instagramu @refreshersk. A aby toho nebylo málo, rozhodli jsme se stejný balíček rozdat nejen na Slovensku, ale i v Česku, tedy dohromady soutěžíme o dvounásobný počet kusů.

Domů
Sdílet
Diskuse