Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. srpna 2016 12:33
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Skrillex, Rick Ross a Jared Leto jako Joker ovládají podsvětí v Miami v klipu na skladbu ze Suicide Squad

HUDBA
Uložit Uložené

Povedený klip, ve kterém se mimo jiné trio plaví na lodi, doplňuje již tak dobrou skladbu.

Film Suicide Squad naplno udeřil i v našich kinech, recenzi něj si můžeš přečíst zde. Nyní zde však nejsme kvůli samotnému snímku, ale spíše kvůli jeho soundtracku. Na něm se totiž objevuje skladba Purple Lamborghini odkazující na Jokerovo auto, kterou dali dohromady Skrillex a Rick Ross. První jmenovaný se postaral o úderný instrumentál, zatímco Rozay spolehlivě doručil výborné řádky. Zvukově je píseň opravdu dobrá, jistě patří mezi to nejlepší ze soundtracku onoho filmu. Videoklip ji však posouvá na zcela novou úroveň.

Vizuál nás vezme do prostředí města Miami a kromě obou autorů songu se v něm objevuje i samotný Jared Leto jako Joker v plném nasazení. Trio si to nasměrovalo do striptýzového klubu, kde Joker přemýšlí nad svým zločinným plánem. Následně se akce přesouvá na ulice, kde se Rick, Skrillex a Joker přesouvají pomocí vyzdobených automobilů s pěknými ženami na zadních sedadlech. Na chvíli se v záběrech mihnou i policisté, avšak tentokrát gangsterům nestačí. Highlight však přichází ke konci. Zločinecká trojice nastoupí na luxusní loď a pluje do přístavu, přičemž Joker předvádí svůj legendární smích, který má prostě své kouzlo. Klip z dílny Colina Tilleyho si prohlédni níže. Škoda jen faktu, že chybí to purpurové Lamborghini.

Pro více informácí ze světa rapu sleduj Raporter

Domů
Sdílet
Diskuse