Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. dubna 2024 17:30
Čas čtení 0:36
Anna-Marie Hanzlíková

Taylor Swift láme rekordy. Její nové album překonalo 300 milionů streamů za jediný den

Taylor Swift láme rekordy. Její nové album překonalo 300 milionů streamů za jediný den
Zdroj: Getty Images/Dave J Hogan
HUDBA HUDBA SPOTIFY TAYLOR SWIFT
Uložit Uložené

Album The Tortured Poets Department očekávaně boří dosavadní hudební laťky. Taylor Swift na svou novinku nalákala nejvíce posluchačů a posluchaček za jeden den.

Nové album dle serveru Variety dosáhlo více než 300 milionů streamů. Zpěvačka tak překonala sama sebe, rekord v počtu poslechů za jediný den držela doteď právě ona se svým albem Midnights z roku 2022. Uvedla to společnost Spotify na X (dříve Twitter). Píše také, že to z Taylor udělalo nejstreamovanější umělkyni vůbec. 

Její dlouho očekávané album vyšlo v pátek 19. dubna. Obsahuje dohromady 31 skladeb, včetně featů s Florence and The Machine nebo Post Malonem.

Není to ale zdaleka první rekord, který Taylor v posledních letech prolomila. Její dokument z koncertního turné The Eras Tour získal podle Variety titul nejúspěšnějšího koncertního dokumentu, stejnojmenné turné se i podle Guinnessovy knihy rekordů stalo komerčně nejvýdělečnější koncertní šňůrou v historii.

 
Domů
Sdílet
Diskuse