Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
22. dubna 2024 13:12
Čas čtení 0:42
Ella Petrová

Jonas Brothers přesouvají evropské turné až na podzim, týká se to i Prahy

Jonas Brothers přesouvají evropské turné až na podzim, týká se to i Prahy
Zdroj: Jonas Brothers/propagační materiál
HUDBA HUDBA JONAS BROTHERS KONCERTY
Uložit Uložené

Původně si měli čeští fanoušci kapelu poslechnout už 2. června, ale nakonec se koncert v pražské O2 areně uskuteční až 15. října.

Z důvodu neshod v plánování si fanoušci a fanynky po celé Evropě zajdou na koncert svého oblíbeného tria až během podzimu. Právě Prahu mají Jonas Brothers navštívit úplně poprvé a hned v té největší aréně.

Doporučeno
Návrat Snowboarďáků? Režisér prozradil plány o pokračování Návrat Snowboarďáků? Režisér prozradil plány o pokračování 22. dubna 2024 11:29

Oznámení přišlo jen pár dnů před zahájením tour, což mohlo leckoho trochu naštvat. Bratři dávají přednost vlastním projektům a lidé si na ně budou muset bohužel počkat.
 
Celosvětová THE TOUR má mít 90 koncertů ve 20 zemích. Bratři vystoupí v Severní i Jižní Americe, Evropě, Austrálii a na Novém Zélandu. Poprvé se objeví nejen v Česku, ale i v Polsku, Rakousku, Severním Irsku, Hamburku, Lyonu, Mnichově, Norsku, Austrálii a na Novém Zélandu.
 
Turné s názvem FIVE ALBUMS. ONE NIGHT. láká posluchače na to, že každý večer kapela představí celých pět alb těch největších hitů.

Doporučeno
V Česku se brzy spustí streamovací služba Max. Toto jsou ceny předplatného V Česku se brzy spustí streamovací služba Max. Toto jsou ceny předplatného 21. dubna 2024 8:01

Sestavu kapely tvoří bratři Joe Jonas, Nick Jonas a Kevin Jonas. První skladby zveřejnili již v roce 2005, k zesílení jejich popularity došlo ve chvíli, kdy měli na Disney Channelu vlastní televizní seriál s názvem Jonasovi. V roce 2013 se kapela rozpadla a znovu se dala dohromady až v roce 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse