Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. srpna 2016 15:14
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Třetí a zároveň předposlední víkend s Dalybem probíhal na Hip Hop Kempu v Hradci Králové i na místní skate soutěži

REFRESHER
Uložit Uložené

Koncept zajímavých party pokračuje a tentokrát se kluci opět vydali na českou půdu, kde předvedli to, co jim jde nejlépe.

Podobných článků jsme vám za poslední měsíc přinesli už poměrně dost, a tak předpokládám, že už drtivá většina z vás velmi dobře ví, o co jde. V krátkosti, DJ a producent Dalyb ve spolupráci s FCK THEM a Jägermeisterem cestuje malými i velkými městy Česka a Slovenska a na předem neznámých lokalitách rozjíždí ilegální party. Ty se obvykle konají na parkovištích či vytipovaných spotech, které by mohly být atraktivní pro mladé lidi. Někdo si možná řekne, že za bílého dne a pod širým nebem nebude možné lidi přilákat, ale opak je pravdou. Tato urban kultura má už i v našich končinách velkou sílu a dokazuje to i tímto způsobem. V pořadí třetí ONE WEEKEND WITH se odehrál v Hradci Králové, kde Dalyb odehrál párty u jezera a další den se zastavil na místní skate soutěži. Celý víkend se nesl v duchu festivalu Hip Hop Kemp, který je největším hiphopovým svátkem ve střední Evropě. Za FCK THEM ovládli hangár Kempu i ZAYO a Gleb.


Tento koncept mejdanů má lidem, kteří nepřestávají lovit, dát možnost zabavit se méně tradičním způsobem, než jsou zvyklí. Také mohou objevit kouzlo různých lokalit, na kterých by párty vůbec nečekali, a ty se samozřejmě neobejdou ani bez ledově namraženého Jägermeistera.

Domů
Sdílet
Diskuse