Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. října 2016 16:37
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

Kontrafakt, Ektor, PSH, Smack nebo Pil C: festival Black Mall na Arkádách Pankrác nás čeká již tuto sobotu

REFRESHER ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Již tuto sobotu se do obchodního centra Arkády Pankrác dostaví většina nejúspěšnějších interpretů české a slovenské rapové scény.

První ročník festivalu Black Mall je už za dveřmi, a tak by bylo příhodné představit si detailní informace. Indoor festival si jako místo konání v sobotu 15. října zabere obchodní centurm Arkády Pankrác a na to, že se jedná o první ročník, je lineup vskutku úctyhodný.

Na dvou pódiích se představí většina z těch nejzářivějších jmen současné české a slovenské hip hopové scény. Na Black Mall tak uvidíte Kontrafakt, Ektora, PSH, DJ Wiche, Smacka, Pil Cho nebo celý YZO kolektiv. Jelikož se jedná o indoor akci, kapacita je logicky omezená, a tak doporučujeme vstupenky zakoupit včas.

Kontrafakt, Ektor, PSH, Smack nebo Pil C: festival Black Mall na Arkádách Pankrác nás čeká již tuto sobotu

Momentálně je v prodeji druhá vlna vstupenek, a to za 399 Kč. Pokud bys chtěl risknout a dorazit na místo bez vstupenky, zaplatíš za ni u vstupu 499 Kč. K dispozici jsou také VIP vstupenky, které zahrnují vlastní vstup, šatnu zdarma, pohyb ve VIP zóně, welcome drink a drobné občerstvení. Koupíš je za 699 Kč, na místě o stovku dráž.

Domů
Sdílet
Diskuse