Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. října 2016 16:50
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Nejofenzivnější kostým na letošní Halloween ztvárňuje svázanou Kim Kardashian během nedávné loupeže v pařížském bytě

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nabízený kostým je pořádně silnou kávou.

O Kim je v poslední době slyšet velmi často. Olej do ohně přilila i nedávná loupež, které byla Kim Kardashian bohužel obětí. Na začátku října do pařížského bytu, v němž Kim trávila noc, totiž vtrhli muži převlečení za policisty, kteří si s sebou vzali šperky v hodnotě zhruba deset milionů dolarů. I přesto, že Kim se po fyzické stránce nic nestalo, utrpěla značný psychický šok, po kterém se pár dní ani neukázala na veřejnosti.

Ke zotavení jí však okolnosti velmi nepomáhají - webová stránka costumeish.com zabývající se prodejem mnoha kostýmů se rozhodla pojmout loupež v Paříži ze vtipné stránky, čehož výsledkem je kostým ztvárňující Kim v županu se zavázanými ústy. Vzniklo velké haló, po kterém firma dostala vlnu negativní zpětné vazby, a jejich obhajoba, že nikdo z jejich společnosti přece netvrdí, že jde o Kim, neměla proti rozvášněným lidem šanci; ofenzivní kostým s původní cenou necelých sedmdesát dolarů si tedy už nekoupíš. Co si myslíš ty, není to už příliš?

Nejofenzivnější kostým na letošní Halloween ztvárňuje svázanou Kim Kardashian během nedávné loupeže v pařížském bytě
Zdroj: costumeish.com
Domů
Sdílet
Diskuse