Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. října 2016 14:05
Čas čtení 0:00
Tamara S.

Model Toni Mahfud nejenže dobře vypadá, ale i krásně maluje. To, jestli tě zaujme svým vzhledem, nebo spíše talentem, je na tobě

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Přestože ve světě modelingu se pohybuje již několik let a za sebou má řadu zajímavých spoluprací, jeho největší vášní i nadále zůstává kreslení.

Jelikož pokochat se pěkným mužem nikdy není na škodu, i dnes se vám pokusíme zpříjemnit den a vykouzlit úsměv na tváři prostřednictvím dalšího fešáka v pořadí, ale už předem vás upozorňujeme, abyste v tomto případě neočekávali jen hezkou tvář, ale i příjemné bonusy navíc. 21letý Toni Mahfud totiž nejenže dobře vypadá, ale cizí mu není ani móda a co je nejzajímavější, svůj skutečný talent ukrývá v kreslení. S tužkou v ruce mu to opravdu sluší a představa toho, jak na vás mhouří svýma hypnotizujícíma očima, aby vás v co nejvěrnější podobě dostal na papír, může být skutečně lákavá. Pojďme si tedy tohoto talentovaného fešáka blíže představit.

Toni Gabriel Mahfud se narodil 2. prosince 1994 v Hamburku, a pokud jste si právě teď řekli, že jako Němec rozhodně nevypadá, máte pravdu. Jak prozradil v interview pro německou verzi ELLE, jeho rodiče pocházejí z Damašku a dokonce i on sám žil několik let v Sýrii. Bylo to ještě v dobách, kdy byl dítě a Sýrie byla úplně jiná země, než jakou je dnes. K umění se dostal už jako čtyřletý a na své začátky si vzpomíná následovně: „Maloval jsem samozřejmě jiné věci než v současnosti a konkrétně to byly animované postavičky. Pak jsem se sám sebe zeptal, proč mají všechny ty figurky tak velké oči a vypadají tak nereálně? No a přibližně ve svých dvanácti letech jsem se rozhodl vdechnout svým malbám více života a kreslit realističtěji než do té doby.“ 
 
Toniho proslavily především portréty slavných osobností jako Adele, Cara Delevingne, Angelina Jolie, Barbara Palvin, Ariana Grande či Rihanna a samozřejmě Instagram, na kterém svá díla zveřejnil. „Velké hvězdy jsem si vybral proto, že jsem chtěl zjistit, jestli jsou opravdu natolik nepřístupné, jak se o nich říká. No a ukázalo se, že nejsou. Začaly mě sledovat navzdory tomu, že jsem byl neznámý a pouze z toho důvodu, že se jim líbilo moje umění,“ řekl Toni, jehož Rihanna dokonce pozvala na večírek do New Yorku.

O tom, zda byl zcela neznámý nebo ne, bychom mohli polemizovat, protože od svých čtrnácti let se pohybuje ve světě modelingu a díky své krásné tváři, hypnotizující modrým očím a výšce 185 centimetrů má za sebou spolupráci se značkami jako Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Lee , G-Star RAW, Givenchy, Gillette, Volkswagen a dalšími. Zahraniční média ho v současnosti při počtu téměř 2,5 milionu followerů nazývají instagramovou hvězdou, ale Toni se takto nevnímá a sám sebe popisuje především jako umělce, uměleckého fotografa a komunikačního designéra a až následně jako modela, cestovatele a bloggera. „Protože mám několik možností, nesoustředím se pouze na jednu věc, ale pokud bych se měl definovat, jsem umělec. Občas je těžké vybrat si mezi kreslením, focením nebo modelingem, ale nejraději si sednu a maluju. Trvá to šest až sedm hodin, pak se najím a pokračuji až do třetí ráno. Následující den je podobný a při mém posledním díle jsem potřeboval týden na to, abych ho dokončil. Je totiž čtyřikrát větší než ty předešlé.“ 

Za několik let se Toni vidí v New Yorku nebo v Los Angeles a možná vás to překvapí, ale jeho snem nejsou večírky s celebritami, ale vlastní rodina. „Za pár let bych chtěl mít manželku a dvě děti, nejraději chlapce a holčičku, a chtěl bych s nimi hodně cestovat. Chtěl bych poznávat svět se svou malou rodinkou a věnovat se kreslení.“ No a po profesionální stránce by mu udělala radost titulka Vogue asi jako každému v modelingovém průmyslu.

Domů
Sdílet
Diskuse