Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. listopadu 2016 22:17
Čas čtení 0:00
Marek R.

Jen ve spodním prádle. Cristiano Ronaldo ukázal své vysportované tělo v portugalské verzi Mannequin Challenge

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Mannequin Challenge si vyzkoušely už mnohé sportovní kluby či týmy a právě ta portugalská verze stojí za to.

Čas od času se internet zcela zblázní a na pár dní ho ovládne totálně bizarní trend. Nejdeme se ani jen snažit vyjmenovávat všechny virální trendy, které internetem rezonovaly v posledních letech a raději se zaměříme na novou výzvu s názvem Mannequin Challenge. Jak již vyplývá z názvu, celá výzva spočívá v tom, že při hrající hudbě v pozadí se najednou všichni zastaví při běžných aktivitách, které do té doby prováděly a tváří se jako manekýni v obchodech. V pozadí se většinou ozývá skladba Black Beatles od dvojice bratrů pod názvem Rae Sremmurd a Gucciho Manea a tito dva bratři si výzvu týkající se jejich skladby dokonce vyzkoušeli přímo na koncertě v americkém Denveru. Na jedné straně se člověk může divit, co za trendy již dnes mladí lidé nevymyslí a na druhé straně se alespoň můžeme těšit z toho, že když už manekýnová výzva ovládla internet, alespoň nejde o nějakou hloupou a nebezpečnou aktivitu schopnou připravit lidi o život.
 
Tuto kratochvíli si vyzkoušely už mnohé fotbalové či jiné sportovní kluby, no a my se podíváme právě na tu v podání portugalské reprezentace. V ní samozřejmě největší pozornost upoutal Cristiano Ronaldo, který, jak jinak, se v ní nečekaně ocitl jen ve spodním prádle. Opět jsme tak mohli obdivovat jeho výbornou postavu a stejně tak jsme se i zabavili u ostatních zúčastněných.

Domů
Sdílet
Diskuse