Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. prosince 2016 18:45
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Španělská kráska Cami tě svými křivkami a svůdnou tváří zahřeje i v této zimě. Provokativní svlékání jí problémy nedělá

REFRESHER
Uložit Uložené

Nejlepší způsob, jak v chladném období trošku pookřát.

Nezáleží na tom, že jen před pár dny začal prosinec a za okny se pomalu objevuje nevlídné a sychravé počasí v celé své kráse. Naštěstí, i během chladnějších měsíců existují způsoby, jak se člověk, a v tomto případě zejména muži, může rychle a efektivně zahřát. Argentinský fotograf Martin Levi se ujal série mírně lechtivých a dostatečně provokativních fotografií v hlavní roli s krásnou Cami Romero. Cami pochází ze slunného Španělska, o čemž vypovídá i její vzhled, který kombinuje hnědé vlasy s hnědýma očima a vytváří takřka dokonalou brunetkou.
 
Naše Španělka nepatří mezi ty úplně nejodvážnější modelky ochotné ukázat světu úplně všechno, a tak zůstává část jejího těla zahalená tím správným tajemstvím, jaké by si měli její fanoušci jen domýšlet. Kdyby tě náhodou Cami zaujala, v což pevně věříme, můžeš se o ní dozvědět více zejména prostřednictvím jejího Instagramu, kde čas od času nešetří ani fotografiemi ve spodním prádle či plavkách odhalujících její svůdnou postavu. My jsme se do Cami platonicky zamilovali hned po několika fotografiích a zda to bude platit i u tebe, to už musíš zjistit sám.

Domů
Sdílet
Diskuse