Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. února 2017 15:27
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

Česko a Slovensko se dočká dalšího vydání tenisek od Kanyeho. Zjisti, jak se dostat k novým Yeezy

MÓDA
Uložit Uložené

Už za několik dní čekají domácí fanoušky módy Kanyeho Westa další Vánoce.

adidas si pro nás ve spolupráci s 21násobným držitelem ceny Grammy připravil další provedení nejznámějších tenisek současnosti, které bude po delší době dostupné i v dětských (Infant) velikostech. Černo-červené Yeezy od Kanyeho Westa u nás, jak již bývá zvykem, získal pouze Footshop, který už klasicky využije spravedlivého systému. Ten určí, kdo si bude tenisky moci zakoupit, a to skrze náhodný raffle, tedy slosování. Možnost koupě mohou dostat jak nákupčí na internetu, tak zájemci v kamenných prodejnách v Praze a Bratislavě.
 
Česko a Slovensko se dočká dalšího vydání tenisek od Kanyeho. Zjisti, jak se dostat k novým Yeezy
 
Pokud chcete o právo koupě zabojovat pomocí internetu, stačí zavítat na stránku Footshopu, kde se náhodně zobrazuje unikátní kód, skrze nějž do slosování vstoupíte. Online registrace probíhají ode dneška (7. 2.) až do 12. 2., kdy budou kontaktováni výherci.
 
V případě, že máte zájem o tenisky usilovat v pražské prodejně, je třeba se dostavit v sobotu 11. 2. v 18:00, kdy začíná skenování QR kódů, načež následuje o hodinu později losování. V Bratislavě událost začíná v 11:00 a losování taktéž o hodinu později.
 
 

Pro kompletní pravidla slosování a informace o nadcházejícím releasu zamiřte na web Footshopu.

Domů
Sdílet
Diskuse