Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. dubna 2017 15:27
Čas čtení 0:00
Lucia Čakyová

Nejkrásnější Češky a Slovenky na Instagramu: Dívky z našich krajů, které si tě získají nejen svým okouzlujícím vzhledem

REFRESHER
Uložit Uložené

Po delší pauze opět čerstvé slečny z našich končin.

Od posledního dílu o nejkrásnějších Češkách a Slovenkách na Instagramu uplynula celkem dlouhá doba, a tak je načase si tento oblíbený seriál trochu připomenout. Jak už bývá zvykem, i do dnešního článku jsme vybrali čtyři profily dívek, po jejichž zhlédnutí budete mít zajisté lepší den. Představíme vám čtyři krásky z našich krajů, které nás zaujaly nejen perfektními fotkami na Instagramu. Každá z nich se věnuje nějaké zajímavé aktivitě, a tak věříme, že okouzlí i vás. Nebudeme už dále zdržovat, vždyť víme, že i tak se těšíte zejména fotografie.
 
Znáš krásnou a zajímavou Slovenku nebo Češku, nebo si jí ty sama? Chtěla by ses objevit v další části? Instagram nám můžeš poslat na mail [email protected] a možná se objevíš v dalším díle.


@denisa.vysnovska

Tato krásná Slovenka by rozhodně neměla ujít vaší pozornosti. Kromě sociálních sítí ji můžete znát i ze soutěže krásy Miss Universe 2015. Denisa na svém profilu zveřejňuje fotografie outfitů, ale objevují se i selfie. Nás zaujal zejména okouzlující úsměv, který ráda ukazuje. Denisa ráda navštěvuje různé zajímavé lokality, a tak si na své přijdou i milovníci pěkného prostředí.

@hanka.zavodna

Zrzka Hanka má zkušenosti s modelingem a zanedlouho je může zúročit v blížící se soutěži Miss Slovensko 2017. V oblíbené soutěži krásy Hanka zabojuje o titul krásy a nám už zbývá jen popřát mnoho úspěchů.

@sashakubisova

Alexandra nás zaujala svou přirozenou krásou a pronikavýma modrýma očima. Věnuje se modelingu, díky kterému hodně cestuje a poznává různé evropské metropole. Věříme, že okouzlí i vás.

@nicolabechynova 

A jsme na konci dnešního dílu. Poslední kráska, na kterou se dnes podíváme, je Češka Nikola. Věnuje se modelingu, ráda cestuje a pokud byste se chtěli o jejím životě dozvědět něco víc, stačí ji sledovat na jejím blogu.


Domů
Sdílet
Diskuse