Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. dubna 2017 22:41
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

První sex až po svatbě. Internet se podělil o zážitky ze vzrušujícího momentu, který v některých případech vůbec nebyl příjemný

SEX
Uložit Uložené

„Dokonalý, protože jsme měli pizzu.“ Někdo ví, co jsou ty pravé priority.

Jeden z dvojice se na to možná necítí, v jiném případě zase může jít o náboženské důvody nebo tradici. Každopádně však mají lidé, kteří sex odkládají až na svatební noc, neuvěřitelně hodně trpělivosti. I když jde spíše o staromódní zvyk, v dnešní době je stále populární, čemuž svědčí otázka zavěšená na sociální síti Reddit. Její autor se rozhodl zjistit, jak takoví lidé svou první divokou noc prožili a překvapivě se na fóru objevily stovky odpovědí. Někteří tvrdili, že šlo o fajn zážitek, jiní s ním příliš spokojení nebyli. Tak či onak, vybrali jsme pro tebe pár velmi vtipných nebo poučných odpovědí. Jednu přidal i uživatel, který měl svatbu hned následující den, a tak přislíbil, že všechny o svém prvním sexu rád informuje. Pojďme ale už však na samotné odpovědi.

První sex až po svatbě. Internet se podělil o zážitky ze vzrušujícího momentu, který v některých případech vůbec nebyl příjemný
Zdroj: pixabay.com

Krátký, plný zklamání a studu. Ještěže se to časem zlepšuje a navíc je sranda snažit se to zlepšovat.
 
Panic se hlásí! Zítra se žením, dám vám všem vědět.
 
Čekali jsme až po svatbě a její první sex byl prý především bolestivý. Pak jsme však odletěli na líbánky, kde jsme to dělali vícekrát denně.
 
Bylo to divné, protože když jsme začali, v rádiu pustili „Let's get Physical“. Celý sex jsme se chichotali.
 
Otřes. Měla menstruaci. Ale pravý muž se červené nebojí.
 
Noc byla super, až do momentu, kdy jsme chtěli jít na to. Neměli jsme však lubrikant, tak jsem ho šel koupit. Pak jsme se na to vykašlali a pustili si Futuramu.

První sex až po svatbě. Internet se podělil o zážitky ze vzrušujícího momentu, který v některých případech vůbec nebyl příjemný
Zdroj: pixabay.com

Dávám mé svatební noci 10/10. Ne kvůli sexu, ten byl nic moc. Ale pak nám donesli úžasnou pizzu.
 
Já jsem chtěl mít sex mnohem dříve, ale moje přítelkyně mě ráda štvala, tak jsem musel čekat několik let.
 
Všichni vždy říkají, jak to ženu bolí a ona tomu věří stoprocentně, čili ze strachu začala křičet a to jsem měl ještě oblečené boxerky.
 
Měli jsme jen devatenáct a protože jsme neměli žádné peníze, po svatbě jsme šli k našim. Ti nás však nenechali na pokoji, takže se nic neudálo a i když jsem už byl skoro v ní, vždy nám prostě zaklepali na dveře. Pak jsme se rozvedli, sex jsme neměli ani jednou.
 
Můj první sex trval pět sekund. Skončil fackou, protože to prý bolelo.
 
Paradoxně, můj manžel to chtěl nechat až na další den, ale já jsem ho donutila zahrát si Kámen, nůžky, papír a vyhrála jsem.

Domů
Sdílet
Diskuse