Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
18. dubna 2024 7:43
Čas čtení 1:05
Veronika Ábelová

Mercedes-Benz Prague Fashion Week je tady! Koukni na letošní program

Mercedes-Benz Prague Fashion Week je tady! Koukni na letošní program
Zdroj: Refresher/Dávid Marcin
MÓDA MERCEDES-BENZ PRAGUE FASHION WEEK MÓDA
Uložit Uložené

Největší módní událost v Česku právě začíná. MBPFW představuje tvorbu vybraných designerských talentů z Česka i Slovenska. Kromě přehlídek je součástí každoroční samostatný program. Jaké přehlídky si letošní ročník MBPFW připravil?

MBPFW každý rok hostí mimo jiné významné redaktory a redaktorky světových módních magazínů, jako jsou Vogue Itali, W Magazine nebo Nowfashion.com. Díky této velkolepé události Praha ožívá designem a módou. MBFW se koná od 18. do 24. dubna a uskuteční se v areálu České obce sokolské v Tyršově domě.

Doporučeno
VIDEO: Nástupce Gotta? Mladý zpěvák ho připomíná hlasem i vzhledem. Lidé nevěřili, že nejde o playback VIDEO: Nástupce Gotta? Mladý zpěvák ho připomíná hlasem i vzhledem. Lidé nevěřili, že nejde o playback 17. dubna 2024 13:22

Čtvrteční program zahájí galavečery MBPFW x VISA presents ELLE GALA a Czech & Slovak Runway, jejichž návrháři jsou Liběna Rochová, Martina Špetlová, Michael Kováčik, Miro Sabo, Nehera a On The Boat.

Páteční přehlídky zahájí slovenská návrhářka Vanda Janda, následovat bude Tomáš Němec a zakončí je práce studentů UMPRUM, Technické univerzity v Liberci a Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně s názvem Czech & Slovak Fashion Design Students in Context.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený #MBPFW (@mbpfw)

V sobotu se koná přehlídka soutěže Van Graaf Junior Talent 2024 Mercedes-Benz Fashion Talent Award Winner: EMEERREE. Dále se představí mladý návrhář Tobias Schubert známý pod svou značkou Tobias Equipment. Večerní program bude zahrnovat galavečer MBPFW x PLOOM presents Harper’s Bazaar Gala a přehlídku European Runway.

Kromě přehlídkového programu MBPFW dále proběhne technoparty k uvedení druhé kapitoly parfému Azabache českého parfumérského domu Pigmentarium a španělského návrháře Artura Obegera. Návštěvníci se také mohou těšit na prodejní výstavu kolekcí prezentovaných na přehlídce Czech & Slovak Runway v hotelu Four Seasons Prague, která bude volně přístupná veřejnosti.

Doporučeno
Pohlreichova show Česko na grilu je obří fail. Prima pořad ze sobotního prime timu přesouvá Pohlreichova show Česko na grilu je obří fail. Prima pořad ze sobotního prime timu přesouvá 17. dubna 2024 8:31

K dispozici bude také SISLEY PARIS BEAUTY & SPA LOUNGE v hotelu Four Seasons Prague. MBPFW zakončí event MBPFW CLOSING x EUPHORIA @MARIE B & BOKOVKA, na kterém vystoupí i hudební umělci.

Zbývající vstupenky na MBPFW jsou dostupné v prodejní síti GoOut. Kompletní program a další informace zjistíš na webu a sociálních sítích.

Domů
Sdílet
Diskuse