Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
17. dubna 2024 8:31
Čas čtení 0:36
Ella Petrová

Pohlreichova show Česko na grilu je obří fail. Prima pořad ze sobotního prime timu přesouvá

Pohlreichova show Česko na grilu je obří fail. Prima pořad ze sobotního prime timu přesouvá
Zdroj: Wiki Commons/David Sedlecký/volně k užití
GASTRO ZDENĚK POHLREICH
Uložit Uložené

Zdeněk Pohlreich rozhodně úspěch neslaví. Nejspíš se lidem omrzel nebo jsou diváci všemi kuchařskými soutěžemi přehlceni. Tak či tak, sledovanost jeho nového pořadu donutila televizi ke změnám.

Dlouho avizovaný návrat šéfa na obrazovky se dočkal zklamání. Po pouhých dvou odvysílaných dílech pořad nesleduje ani 200 tisíc lidí. Přitom se mělo jednat o trhák, který přiláká k obrazovkám plno diváků.

Doporučeno
Fanoušci se strachují o zdraví Kate. Informacím od královské rodiny už vůbec nevěří Fanoušci se strachují o zdraví Kate. Informacím od královské rodiny už vůbec nevěří 16. dubna 2024 15:02

Česko na grilu se má točit kolem několika dvojic, které společně vaří, avšak skoro vždy jedna z nich soutěž opustí. Do finále postupují ti nejlepší. Jejich výkony hodnotí Zdeněk Pohlreich s kuchařem Martinem Svatkem, moderátory jsou Patricie Pagáčová a Tomáš Zástěra. Nikdo z nich se divákům moc nelíbí. Pohlreich je zbytečně moc sprostý, Pagáčová se Zástěrou jsou prý v pořadu zbyteční a Svatek je naprosto nezáživný.

Pořad jednoduše nebaví, nemá nabídnout co nového. A tak se Prima rozhodla, že ho přesune na pondělí od 21:30, což je dost velká změna od sobotního prime timu. A místo něho v sobotu ve 20:15 uvede reprízovanou pátou řadu oblíbeného seriálu Polda. Reprízy seriálu bude Prima mimo jiné vysílat dvakrát týdně, kromě soboty i ve středu.

Domů
Sdílet
Diskuse