Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
16. dubna 2024 15:02
Čas čtení 0:45
Ella Petrová

Fanoušci se strachují o zdraví Kate. Informacím od královské rodiny už vůbec nevěří

Fanoušci se strachují o zdraví Kate. Informacím od královské rodiny už vůbec nevěří
Zdroj: Getty Images
OSOBNOSTI KRÁLOVSKÁ RODINA
Uložit Uložené

Královské rodině se prý nedá věřit, tvrdí fanoušci princezny z Walesu. Trápí je, že palác nepodává pravdivé informace a zdravotní stav Kate tají.

Je to zhruba měsíc, co princezna oznámila světu, že má rakovinu. Tato zpráva všechny pochopitelně šokovala a zarmoutila. Lidé mají o Kate neustále strach, nyní se ale internetem dokonce šíří nepodložené zvěsti, že umřela.
 
Tyto teorie podporuje nedostatek informací ze strany královské rodiny, která se k situaci nevyjadřuje. Spousta lidí tak vyvozuje to nejhorší.

Doporučeno
Hluboký pád Chiary Ferragni. Proč jedna z nejvlivnějších influencerek světa přichází o reputaci? Hluboký pád Chiary Ferragni. Proč jedna z nejvlivnějších influencerek světa přichází o reputaci? 15. dubna 2024 16:30

Strach na sociálních sítích

Sociální sítě jsou tohoto šílenství plné. Všichni se bojí, že se minulost bude opakovat a rodina je prokletá. Na TikToku například kolují informace o tom, že samotný právník Kate Middleton věří, že je mrtvá. Opět se přitom jedná o zcela nepodložené zvěsti.


To, že lidé paláci nedůvěřují, však není úplně scestné. Všechny zaskočilo, když se dozvěděli, že fotka Kate s dětmi na Den matek byla upravená. Příspěvek měl nejspíš za úkol ukázat princeznu po delší době, kdy se stáhla z veřejného života, avšak celou situaci ještě zhoršil.
 
Informace jsou nepotvrzené a velice pravděpodobně lživé. Web Newsweek tvrdí, že byly vytvořeny umělou inteligencí. Přesto by asi nebylo od věci, kdyby palác nebyl tak tajemný, aby nedocházelo ke spekulacím takového rázu.

Domů
Sdílet
Diskuse