Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. srpna 2017 10:57
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Kanibal se udal na policii s cizí odříznutou nohou a slovy, že ho už nebaví jíst lidské maso

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

V Jihoafrické republice zuří obrovský skandál.

Na jednu z policejních stanic v Jihoafrické republice před časem přišel muž, který překvapil všechny přítomné policisty temným přiznáním. Zoufalý chlap se po dlouhém rozmýšlení rozhodl policistům přiznat, že ho už nebaví konzumovat lidské maso a vyprávěl jim i o vraždě, která později vedla k zatčení pěti mužů. Po děsivém přiznání přišli policisté na to, že parta mužů znásilnila ženu, kterou pak zabili a její tělo rozřezali na kousky, aby je mohli sníst. Vražda ženy se odehrála nedaleko města Durban a policie po výslechu zjistila, že zřejmě ani zdaleka nejde o jedinou vraždu, kterou mají muži na svědomí.

Dva z pěti obviněných zastávali pozici lidových léčitelů a reportáž z vesnice, kde muži působili, přinesla i informace o tom, že její obyvatelé věděli o konzumaci lidských těl už dlouho předtím a stovky z nich i vědomě části lidského těla snědli poté, co jim je naservíroval jeden ze šamanů. Policie po nečekaném přiznání zoufalého kanibala prohledala i dům, do kterého je zavedl a našla v něm několik částí lidského těla. Právě proto upozornila obyvatele z přilehlé oblasti, aby kontaktovali policii v případě, že se jejich příbuzní pohřešují, aby mohly být provedeny testy DNA a zjištěno, kolik těl se vlastně v domě nacházelo.


Domů
Sdílet
Diskuse