Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. září 2017 10:09
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Zaměstnanci McDonald's tvrdí, že lidem naschvál dávají méně hranolků, než si objednali. Mají na to promyšlený trik

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Společnost všechna obvinění kategoricky odmítla.

Na portálu Reddit se čas od času objeví zajímavé otázky od uživatelů a poslední téma o tom, co lidé ve svém zaměstnání schovávali před zákazníky, přineslo na světlo světa několik zajímavých tvrzení. Několik uživatelů, kteří se označili za bývalé zaměstnance McDonald's, napsalo, že po nástupu do práce je starší kolegové naučili trik, jak zákazníkům dát méně hranolků než si objednali. Trik podle přiznání spočíval v tom, že před odebráním hranolků stačil přesně mířený dotek na karton a balení se zespodu zmenšilo, díky čemuž se do něj při sypání hranolků vešlo méně kusů. Pokud by si prý člověk nasypané hranolky pak vysypal na tác a následně vrátil zpět do balení, hranolků bys tam našel přibližně polovinu. Myšlenkou za trikem s balením bylo to, aby karton s hranolky vypadal maximálně naplněn, i když ve skutečnosti přicházeli zákazníci o to, co si koupili. 

Společnost McDonald's po zveřejnění několika článků o tvrzeních bývalých zaměstnanců jakékoliv tajné triky při nabírání hranolků popřela a prohlásila, že ve všech pobočkách pracují zaměstnanci podle platných pravidel a regulací, takže žádné klamání zákazníků nepřichází v úvahu. Jeden z lidí, kteří prý takto lhali zákazníkům, na Reddit napsal, že ho za dlouhá léta práce nachytal pouze jediný zákazník, protože si všiml chybějících hranolků a po přesypání dovnitř, načež mu zaměstnanec musel hranolky doplnit.


Domů
Sdílet
Diskuse