Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. září 2017 20:41
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Před sebevraždou měl Chester Bennington perfektní náladu. Jeho manželka zveřejnila video, kde šíří radost a smích

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Frontman skupiny Linkin Park okolí nenaznačil, že má v plánu vzít si život.

Fenomenální Chester Bennington, nezapomenutelný frontman skupiny Linkin Park, od nás vlastní vůlí odešel 20. července, což způsobilo celosvětovou tragédii. Z jeho odchodu se měsíce vzpamatovávají věrní fanoušci, ale i rodina. Chester sice neměl lehký život, ale plány na sebevraždu nikdy otevřeně nepřiznal. Jeho manželka, Talinda Bennington, se až nyní rozhodla zveřejnit pro ni velmi citlivé video, kde je Chester v perfektní náladě, pravděpodobně ochutnává legendární fazole každé chuti s rodinou a přáteli. Vše se přitom událo jen přibližně 36 hodin předtím, než si zpěvák vzal život. Bennington vtipkuje a šíří dobrou náladu a Talinda varuje, že deprese nemá žádnou tvář a jí trpící člověk může vypadat například takto

Jeho manželka fanoušky nejprve připravila tweetem oznamujícím, že ten následující bude ten nejosobnější, jaký kdy vypustila. Ve druhém tweetu zanechala srdcervoucí video veselého Chestera s popiskem: „Takto pro nás vypadala deprese jen 36 hodin před jeho smrtí.


Domů
Sdílet
Diskuse