Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. září 2017 v 19:20
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Britskou milionářku našli po měsících na ulici v Miláně. Žila jako bezdomovkyně po ztrátě paměti

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ariane se bouchla do hlavy a přišla o paměť.

Britská milionářka Ariane Lak, která o sobě tvrdila, že je princeznou z perské královské rodiny Kadžárů, se ještě loni ztratila v ulicích italského Milána. 50letá Ariane se narodila v Íránu, ale emigrovala do Spojeného království a až do minulého roku šéfovala produkční společnosti. Minulý leden však vyjela do Milána, kde se ubytovala v jednom z hotelů a později už o ní její rodina nedostala žádné zprávy. Ariane se doslova ztratila a zoufalí příbuzní zkoušeli různé způsoby, jak se k ní dopracovat, jenže žádný z nich nefungoval. Štěstí se na ně usmálo až poté, co si najali soukromého detektiva a vyslali ho do Milána, kde se lidi vyptával, zda Ariane náhodou neviděli a díky fotce ji poznalo několik bezdomovců.


Milionářku nakonec detektiv našel na náměstí nedaleko milánské katedrály, kde se ohřívala pomocí teplého vzduchu proudícího z podzemí, a ačkoliv byla značně zmatená, reagovala na své jméno. Žena ze sebe dostala, že ji už dávno někdo přepadl, okradl a ona se při činu udeřila do hlavy a zřejmě ztratila paměť. Ariane dokonce údajně trpí i schizofrenií, takže po násilném okradení a panice už nebylo tak složité ztratit hlavu a zůstat na ulici. Své sestře, která přiletěla do Milána, aby se o ni postarala, řekla i to, že se jí lidé v Miláně snažili pomoci, ale ona je odmítala a hledala potravu v kontejnerech a před restauracemi. Její rodina potvrdila, že Ariane je v bezpečí a po testech budou vědět více i o jejím zdravotním stavu, a tak se milionářka konečně dostane z ulic zpět ke své rodině.


Domů
Sdílet
Diskuse