Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. září 2017 9:53
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Zamilovaný pár prožívá 18hodinové orgasmy jen díky obyčejnému objímání. Tantrické síly vyléčily i jejich sexuální nedostatky

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Dvojice z Texasu nemá v oblasti sexuálních zážitků konkurenci.

Britské teleráno s názvem This Morning na stanici ITV v nedávné době zve do svého studia mimořádně neobvyklé hosty. Muže se sexuální panenkou následovala žena posedlá plastickými operacemi a nově i dvojice z amerického Texasu, která tvrdí, že orgasmus pro ně není žádnou španělskou vesnicí. Melanie a Scott už dříve zjistili, že dokážou dosáhnout orgasmu a udržovat jej až dlouhých 18 hodin před tím, než se vůbec dostanou k sexu, a stačí jim k tomu například obyčejné objímání.
 
Za všechno jsou podle nich zodpovědné speciální tantrické schopnosti, díky kterým se k orgasmu umí přivést nejen díky objímání, ale i dýchání, tancování či změně počasí. Mimotělní propojení a dokonalá integrace těla, mysli i duše jsou klíčem k ovládnutí většiny tantrických technik a orgasmus na jakémkoli místě prý nikdy není nevhodný. Melanie a Scott prohlásili, že orgasmus je záležitostí, kterou je třeba si umět užít kdekoli, a Scott si svých posledních deset let v zajetí tantrické síly nemůže vynachválit, protože předtím trpěl předčasnou ejakulací a jeho sexuální výkony byly mizerné, zatímco po jejich aplikování objevil zcela novou dimenzi.

Domů
Sdílet
Diskuse