Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. září 2017 v 16:48
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Děti Colina Farrella a Nicole Kidman začnou po návštěvě podivného sirotka trpět vážnou nemocí ve chváleném dramatu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Zajímavé herecké složení a mrazivou atmosféru nabízí trailer k hororu, který se objeví v kinech už zanedlouho.

Nový snímek od režiséra Yorgose Lanthimose (Dogtooth) ponese název The Killing of a Sacred Deer. Hlavní hvězdou bude Colin Farrell, ke kterémuse připojí Nicole Kidman, Barry Keoghan, Raffey Cassidy, Sunny Suljic, Bill Camp a Alicia Silverstone. O filmu jsme vás informovali už dříve, tentokrát se však studio A24 pochlubilo novými záběry. 

Ve snímku si Colin Farrell zahraje doktora Stevena Murphyho, uznávaného kardiovaskulárního chirurga, který žije spokojeným životem se svojí manželkou Annou (Nicole Kidman) a dvěma vzornými dětmi, 12letým Bobem (Sunny Suljian) a 14letou Kim (Raffey Cassidy). Do jejich života však jednoho dne vstoupí mladý sirotek Martin (Barry Keoghan), kterého si Steven ochranitelsky vezme pod svá křídla. Jenže Martin začne narušovat idylku rodiny, odhalovat dávno ztracená tajemství a jeho hrozby se začnou naplňovat. The Killing of a Sacred Deer přichází do kin v Česku už 2. listopadu (november). A vypadá to zatím vážně dobře, no posuďte sami.

Domů
Sdílet
Diskuse