Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. října 2017 16:17
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Muž chtěl hořákem zabít pavouka. Nechtěně si podpálil celý dům

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Cenu za nejlepší nápad roku by vyhrál muž z Arizony.

Snaha zbavit se pavouků a pavučin dopadla pro muže z amerického města Tucson katastroficky. Muž se přitom snažil jen odstranit pavučiny zpod svého příbytku, protože už měl plné zuby neustálého zabíjení hmyzu a chtěl svůj problém vyřešit jednou provždy. Do ruky si proto vzal hořák a pustil se do odstraňování, jenže zanedlouho mu hořák přerostl přes hlavu a podpálil si rovnou celý domek. Hasiči pak za několik minut přijeli na místo, protože lidé z okolí jim posílali hlášení o tom, že v nedalekém domku hoří a stoupá hustý kouř.

Po příchodu k požáru našli u hořícího domku starší ženu i zarmouceného syna, ale nikdo naštěstí nebyl vážně zraněn a hasiči dostali požár pod kontrolu během 11 minut. Zatím ještě není známo, kolik bude stát oprava ohořelého mobilního domku, ale je dost pravděpodobné, že ho bude muset rovnou odepsat a najít si nové bydliště. Při zabíjení pavouků je proto potřeba dávat pozor na to, jaké nástroje v té chvíli využíváš, protože odstranění pavučin nestojí za shořelý dům.


Domů
Sdílet
Diskuse