Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. listopadu 2017 12:48
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Rozhněvaný zákazník půjde před soud, protože si v McDonald's nemohl objednat nugetky. Místo 200 bramborových placek přijela policie

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Kvůli chuti na oblíbenou pochoutku skončil v rukou policie.

Ani restaurace McDonald's nedokáže splnit všechny sny svých zákazníků, a pokud to milovníci rychlého občerstvení se svými požadavky přeženou, klidně si pro ně může přijet i policejní hlídka. Jeden 30letý Australan si do McDonald's zajel ve 4:50 ráno a okamžitě si objednával kuřecí nugetky, jenže zaměstnanci mu vysvětlili, že nugetky ráno nepodávají a raději mu nabídli snídaňové menu. Informace muže tak rozzlobila, že se rozhodl hned 4krát objet McDrive ve svém autě a při druhém kole si u okénka jako pomstu objednal rovnou 200 kusů bramborových placek hash browns, což zaměstnanci tajně odmítli splnit a raději zavolali policii.

Nevěřili, že by jim za 200 placek muž zaplatil a zdálo se jim, že je pod vlivem alkoholu a ještě i za volantem, a tak situaci přenechali policistům, kteří ho podrobili zkoušce na alkohol a skutečně zjistili, že řídí opilý. Namísto svých kuřecích nugetek přišel chlapík o řidičský průkaz a 30. listopadu ho čeká soudní líčení, kde se rozhodne, jak celý případ dopadne. I když se mu tedy pracovníci McDonald's snažili vysvětlit, že ráno nedokáží nugetky připravit, protože na snídaňové menu využívají jiné nástroje a přístroje, muž byl stále agresivnější a s odstupem času je určitě nebude nikdo trestat za to, že restauraci připravili o tržbu z 200 bramborových placek .



 

Domů
Sdílet
Diskuse