Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. prosince 2017 18:43
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Nevinnou ženu skopl ze schodů, spoluvězni ho za to brutálně zbili. Dozvěděli se, co udělal a připravili si pro něj pomstu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Bulhar se ve vězení stal obětí brutálního útoku.

Loni se zděšeni Berlíňané dívali na záznam z bezpečnostní kamery umístěné na stanici metra Hermannstrasse, na kterém se objevil 28letý Svetoslav Stojkov společně se skupinkou svých parťáků a z dosud nepochopitelného důvodu nevinnou kolemjdoucí ženu brutálně skopl ze schodů. Policistům se ho podařilo vypátrat a soud mu nakonec vyměřil trest v délce 2 let a 11 měsíců. Umístěn byl do berlínského vězení Heidering, kde si na něj spoluvězni počkali a spočítali mu nechutný čin, kterého se dopustil, a to i s úroky.

Před pár dny se skupinka spoluvězňů bulharského agresora zakryla tričky, která si umístili přes své tváře, aby je nemohli rozeznat kamery a strážníci, a vychytali moment, kdy Stojkov odpočíval na pohovce. Brutální ho dobili za to, co udělal nevinné ženě ve stanici metra a pak rychle utekli. Strážníci je nestihli zadržet. Následovat bude jeho přemístění z berlínského vězení, protože ho tam už Německo nemůže nechat ze strachu o jeho život, ale kdoví, jestli ho nepoznají i mimo hlavní město.

Domů
Sdílet
Diskuse