Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. prosince 2017 14:00
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Sylvester Stallone se na Vánoce dočkal návštěvy od Arnolda Schwarzeneggera a fanouškové jsou nadšení. Dvě legendy si i zavzpomínaly

ZAJÍMAVOSTI ARNOLD SCHWARZENEGGER SYLVESTER STALLONE
Uložit Uložené

Nostalgický pohled na dvě herecké legendy fanoušky potěšil.

Známé osobnosti se v tichosti navštěvují každý den a obvykle neexistuje důvod pro to, aby se jejich společně strávené chvíle dostaly do médií, jenže pokud se setkají dvě obrovské legendy, pak je potřeba si nostalgicky zavzpomínat. Jména Sylvester Stallone a Arnold Schwarzenegger zná snad každý člověk na světě, který je starší 6 let, a už dlouhá desetiletí slouží jako hrdinové a příklady úspěchu.

I když se oba stali světoznámými tvářemi díky svým filmům jako Terminátor či Rocky, postupem let se objevili i ve společných projektech. Nejenže si zahráli ve filmu Escape Plan, ale mají na kontě i Expendables, o jejichž čtvrtém pokračování se dokonce Schwarzenegger vyjádřil, že nabídku pokračovat v natáčení nepřijme, pokud ji nepřijme i Stallone. Stallone přitom v minulosti přiznal, že zpočátku Arnolda nesnášel a jejich společný vztah začal nabírat na obrátkách až po pár letech od momentu, kdy se poprvé poznali.

Well look who drop by on Christmas! @schwarzenegger always fills the room with positive energy!

Příspěvek sdílený Sly Stallone (@officialslystallone),

Doporučeno
„Není to o tom, jak silně udeříš, je to o tom, kolik ran můžeš schytat, a přesto jít dál.“ Rocky ožívá v novém filmu na Netflixu „Není to o tom, jak silně udeříš, je to o tom, kolik ran můžeš schytat, a přesto jít dál.“ Rocky ožívá v novém filmu na Netflixu 9. listopadu 2023 13:30

Díky práci i společnému trávení času si pak oba herci porozuměli a dnes jsou výbornými kamarády, což se potvrdilo i tyto Vánoce. Stallone před pár hodinami přidal na Instagram fotografii s Arnoldem, který ho přišel navštívit přímo domů a zapózovali si rovnou před legendární sochou Rockyho, která definuje kariéru jednoho z nich. Arnold je prý usměvavým člověkem a dokáže rychle každou místnost naplnit pozitivní energií, což se líbilo i dcerám a manželce slavného herce.

Sylvester pak přidal ještě jednu fotografii, tentokrát už bez Arnolda, na níž pózuje společně s krásnými dcerami i svou ženou. Fanoušci byli z nečekané návštěvy dvou hereckých legend nadšeni, protože udržování kamarádských vztahů mezi jmény jako Stallone a Schwarzenegger je opravdu unikátní.

Best Wishes for a great year ahead for everyone !

Příspěvek sdílený Sly Stallone (@officialslystallone),

Domů
Sdílet
Diskuse