Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. ledna 2018 14:54
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Polák v letadle Ryanairu otevřel nouzový východ a sedl si na křídlo, protože už měl dost čekání. Velmi radikálně tak vyřešil zpoždění

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Muž byl tak frustrovaný, že už neměl jinou možnost.

Zpoždění jakýchkoliv dopravních spojů dokáže člověka dostat do situace, v níž už nepřemýšlí nad následky svých činů. Potenciální problémy se zákonem přestaly trápit i 57letého Poláka, který v první den roku 2018 nastoupil do letadla společnosti Ryanair a odletěl z Londýna do slunné španělské Malagy.

Polák měl v Malaze podle dostupných informací bydlet a na letišti ho čekala manželka, jenže let samotný měl zpoždění více než hodinu a po přistání museli pasažéři čekat dalších 30 minut jen na to, aby dostali bližší informace o tom, kdy budou moci vystoupit. Poláka to rozzlobilo natolik, že v jednu chvíli aktivoval nouzový východ, otevřel si dveře a jednoduše vyšel i s příručním zavazadlem na křídlo, odkud se chtěl dostat dolů a pak konečně domů. Místo toho ho po delším přesvědčování palubní personál dostal zpět do letadla. Poláka pak zatkla policie a hrozí mu pokuta.

Frustrace však dostala nový rozměr, když o netrpělivém muži promluvil jeden z cestujících, který seděl vedle něj. Polák měl trpět astmatem a vícekrát musel použít inhalátor, a tak nouzový východ otevřel z důvodu, že po 30 minutách sezení v letadle na přistávací dráze už nezvládal pořádně dýchat. Incident má momentálně v rukou španělská policie, ale cestující doufá, že Polák nebude muset za své unáhlené rozhodnutí pykat.

Domů
Sdílet
Diskuse