Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. ledna 2018 16:36
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Rihanna se díky vystoupení na Grammys stala internetovým meme. Její tradiční africký tanec si lidé okamžitě osvojili

ZAJÍMAVOSTI GRAMMY
Uložit Uložené

Exotická zpěvačka zaujala novými pohyby.

Předávání cen Grammy se opět neobešlo bez kontroverzních momentů a vystoupení, které strhly celé publikum. Za jedním z nich stála včera v noci zpěvačka Rihanna, která se oblékla do růžových šatů a na pódiu se objevila s DJ Khaledem, aby si společně střihli hit Wild Thoughts. Zpěvačka však neplánovala zahrát pouze skladbu, ale také zaujmout publikum svou taneční choreografií, což se jí očividně podařilo.

Rihanna začala v jednu chvíli tančit tanec s názvem Gwar Gwar, což je tradiční jihoafrický tanec, a tak se na internetu zanedlouho strhlo hotové šílenství. Afričané se radovali, že zpěvačka vložila kousek jejich kultury do svého vystoupení, které sledovaly miliony lidí, zatímco druhá část lidí se tanečním krokem dobře zabavila a rovnou ho využila k tvorbě nového internetového meme.

Exotická zpěvačka se do svého tance vložila naplno, a proto v určitých momentech vypadala jako posedlá duchem tance, což se stovkám lidí hodilo do konkrétních situací z jejich života. Díky tomu se tak oslavující Rihanna dostala do perfektně fungujícího metra či před krabici s pizzou. Pokud stále nerozumíš, jak je to možné, pak zhlédni pár z následujících GIF obrázků a rychle pochopíš, že Rihanně odvaha nechybí.  








Domů
Sdílet
Diskuse