Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. února 2018 13:55
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Gleb dnes odehraje první velký sólo koncert v Brně na Flédě. Doprovodí ho DJs Hypetrain, VI3E a crew Stale Malo

HUDBA
Uložit Uložené

Slovenský raper představí v Brné své debutové album Lavička Pimpin'.

Už dnes nás čeká první velký sólo koncert Gleba v Česku. Odehraje se v klubu Fléda v Brně od 9 večer do 4 do rána. Slovenský raper ze stáje FCK THEM vydal na podzim loňského roku své debutové album Lavička Pimpin', které je považováno za jedno z nejlepších alb, které vyšlo v minulém roce na slovenské rapové scéně. Už dnes ho dorazí představit do Brna, a tak začátek únoru bude patřit právě jeho jedinečnému zvuku.

Glebovy hudební kořeny vychází z DnB, a tak se rozhodl hudební dramaturgii večera rozdělit na dvě části. První se bude skládat z Lavička Pimpin' koncertu za doprovodu dj's Hypetrain a VI3E a o druhou část se postarají právě DnB djs ze slovenské crew Stale Malo. Jmenovitě EXORTT, NERPH, GASH10. Vstupenky se budou prodávat pouze na místě, a to za příjemných 200 Kč. Další informace o událost najdete na Facebooku.

Gleb dnes odehraje první velký sólo koncert v Brně na Flédě. Doprovodí ho DJs Hypetrain, VI3E a crew Stale Malo
Zdroj: FCK THEM
Domů
Sdílet
Diskuse