Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. května 2018 12:23
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Chaozz představují novou píseň. Připomeň si časy devadesátkového hip hopu

HUDBA
Uložit Uložené

Zavzpomínej si Chaozzem...

31. května proběhne v pražském Fóru Karlín největší koncert kapely Chaozz. Jenže co se nestalo – legendární devadesátková grupa ještě před touto událostí překvapuje své fanoušky a vydává zbrusu nový singl, nazvaný Průvan.

Skladba tak nabízí naprosto jedinečnou šanci poslechnout si po dlouhých 16 letech nějakou producentskou novinku. Autorem hudby a textu je osvědčený Deph, který pod přezdívkou Kato působí také ve skupině Prago Union.

Chaozz představují novou píseň. Připomeň si časy devadesátkového hip hopu

„Že jsme se rozpadli? Máš špatný informace... pojď se vyvětrat, smrade, když je něco ve vzduchu a nevíš, odkud vítr vane. Zkus vyndat hlavu z... a uvidíš, co se stane,“ rapuje se ve skladbě, na které si svůj kus zabrali všichni původní rapeři Chaozzu – Deph, Rusty, Ba2s a Fugas. Vtipnými texty si dělají legraci jak ze sebe, tak z celé společnosti, a to stylem, který můžeme znát z jejich starých pecek.

Koncertní premiéru bude mít právě ve Fóru Karlín, kde vyvrcholí turné Ale už 2018. Na to Chaozz vyjel v dubnu poprvé s živou kapelou v zádech a podle reakcí nadšených fanoušků je zřejmé, že energická kapela hiphoperům velice svědčí.

Pražský koncert bude posledním letošním koncertem v Praze a je otázkou, zda se ještě někdy další uskuteční. Zbývá už jen pár lístků, tak se nech zlákat novou písní a přijď na koncert!

Domů
Sdílet
Diskuse