Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
20. května 2018 v 15:05
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Žena v Praze neuklidila exkrement po svém psovi a pak pokousala strážníka městské policie. Ten sklidil výsměch

ZAJÍMAVOSTI ČESKO
Uložit Uložené

Žena skončila v bohnické léčebně.

Strážník městské policie na Praze 13 vykonával svojí hlídku, ostatně tak, jako každý služební den. Poté si však všiml ženy, která po svém psovi neuklidila exkrement – za to jsou v hlavním městě sankce až 550 korun. Obvykle se tento problém však řeší velmi mírnými postihy, nejběžněji domluvou. 

Když strážník chtěl tento běžný přestupek vyřešit běžnými prostředky, nedočkal se od ženy vřelého přijetí. Pejskařka uklidit po svém psovi odmítla a začala se chovat agresivně. Tím její podivné chování ale neskončilo a okrskář ji proto vyzval k předložení dokladů. To žena odmítla a místo toho začala do strážníka kopat a dávat mu rány do obličeje.

Ani tímto její otřesné jednání neskončilo a svoje špatné chování završila kousáním. Příslušníka městské policie pokousala do ruky a nohy. Musela zasáhnout až posila, která ženu na zemi spoutala a zavolala sanitku pokousanému muži zákona.

Vzteklá žena se podle policie dopustila protiprávního jednání a kvůli svému šílenému chování skončila v bohnické léčebně, strážník na neschopence. Přestupek proti veřejnému pořádku byl postoupen správnímu orgánu. Když poté městská policie zveřejnila tuto událost na Facebooku, dočkala se výsměchu. 

Doporučeno
Studijní náklady přehledně: srovnali jsme ceny jídla, knihovny i volnočasových aktivit v univerzitních městech Studijní náklady přehledně: srovnali jsme ceny jídla, knihovny i volnočasových aktivit v univerzitních městech 23. září 2024 v 7:00

„Já jsem to viděla a myslím, že tři strážníci na ní sedět nemuseli. Také si myslím, že je zbytečné, aby přijela tři auta, po vlastních nohách přiběhlo šest strážníků a závěrem dojela policie,“ myslí si uživatelka Darina. Nechybí ani další komentáře zhodnocující danou situaci: „To máte ty hošany z cukrové vaty?“, „Být zmlácen kvůli ho*nu, to je smutný.“ nebo „Když máš hlad, nejsi to ty.“

Domů
Sdílet
Diskuse