Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. května 2018 11:31
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Balenciaga našila košili na tričko a chce za to 29 000 Kč

MÓDA BALENCIAGA
Uložit Uložené

Prémiová značka způsobila svým novým kouskem z podzimní kolekce menší revoluci.

Značka Balenciaga v žádném případě nepatří do kategorie, kterou by si mohl dovolit každý z nás. Společnost se nebojí kontroverzních návrhů a pravidelně vyvolává mediální šílenství poté, co světu představí svou novou kolekci.

Ani tentokrát Balenciaga nenechala nic náhodě a při představování nové kolekce oblečení na podzim 2018 se jí podařilo překvapit i několik dlouhodobých fanoušků.

Balenciaga našila košili na tričko a chce za to 29 000 Kč
Zdroj: Balenciaga

Bez jakéhokoliv náznaku humoru či satiry se v kolekci objevil i kousek, který nenašel mezi uživateli na sociálních sítích velké pochopení. Balenciaga jednoduše sebrala tričko, na které z přední strany našila košili, a svůj revoluční výtvor nazvala T-Shirt Shirt. Pokud však nenosíš trička a potrpíš si výlučně na košile, pak máme dobrou zprávu i pro tebe, protože si můžeš pořídit Shirt Shirt.

V praxi jde i tak o jednu košili našitou na spodní vrstvě v podobě druhé košile nebo běžného trička, ale běžná ani zdaleka není cena. Značka za své kousky chce 1290 a 1490 dolarů (29 000 Kč a 33 400 Kč), takže pokud nevíš, co s penězi, určitě si jeden kus pořiď. Na pulty obchodů dorazí nejnovější podzimní kolekce 19. června.

Balenciaga našila košili na tričko a chce za to 29 000 Kč
Zdroj: Balenciaga
Domů
Sdílet
Diskuse