Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. června 2018 2:24
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Zombie akce Days Gone s infikovanými zvířaty a otevřeným světem dorazí v únoru 2019

TECH
Uložit Uložené

Exkluzivní titul pro PlayStation 4 ukázal nový trailer a zároveň odhalil datum vydání.

Days Gone se nedávno naplno odhalilo v detailním rozboru od Game Informeru. Následovaly nějaké ty gameplay záběry, souboj s hordou a podobně. Sony se rozhodlo, že zruší pre-show na E3, a tak se k nám nějaká menší oznámení dostanou dříve. Konkrétně každý den od předvčerejška až po konferenci v úterý ve 3 ráno.

Dnes nám bylo odhaleno datum vydání, a aby toho nebylo málo, dostali jsme rovnou nový trailer s příslibem dalších gameplay záběrů právě na E3.

Ve videu níže krom jiného vidíme i nové postavy a dosud neodhalené typy nepřátel. O infikovaných vlcích a medvědech jsme už věděli, ale dnes už známe i vzhled takzvaných Criers. Jde o infikované ptáky, kteří po vás půjdou kvůli šťavnatému masu, přičemž budou hlukem lákat i jiné tvory ve světě.

Zombie akce Days Gone s infikovanými zvířaty a otevřeným světem dorazí v únoru 2019
Zdroj: Bend Studios

Days Gone bude plné všelijakých příšer a druhů freakerů. Jsme si jisti, že Bend Studios nám ještě zdaleka neukázali všechny své trumfy. A i když nejde o nejlepší trailer, jaký jsme u tohoto titulu měli možnost vidět, skvěle představuje, co nás vlastně čeká.

Days Gone vychází exkluzivně pro PS4 už 22. února 2019. Zda se znovu dočkáme i české lokalizace formou titulků, ještě známo není.

PS: Pokud se těšíte na hordy, děláte dobře. Budou je tvořit stovky freakerů.

PS2: Vím, že infikovaní se jmenují freakers a nejsou zombíci (musí jíst, pít a podobně), ale slovíčku freakers v nadpise by asi hodně z vás nerozumělo.

Zombie akce Days Gone s infikovanými zvířaty a otevřeným světem dorazí v únoru 2019
Zdroj: Bend Studios
Domů
Sdílet
Diskuse