Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. srpna 2018 12:44
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

NobodyListen oznamuje velké překvapení. Addict na Stalinu už tento čtvrtek!

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Dočkali jsme se zveřejnění informací k utajovanému Addictu, který se bude konat už 16. 8. pod pražským kyvadlem.

Série událostí s názvem Addict se za přibližně dva a půl roku fungování stihla představit sama a ty už velmi dobře víš, o co jde. Za tímto projektem stojí DJ NobodyListen, který společně s týmem šikovných lidí plnil nejprve netradiční industriální prostory v Praze a následně i v dalších městech na tour. Addict dokázal proměnit na klub několik zchátralých továren či skladů, které na první pohled vypadaly neobyvatelně a jednou dokonce doslova zboural strop.

Postupem času Nobody se svými českými. slovenskými i zahraničními hosty vytvořili fenomén mezi klubovými událostmi a dnes si už může na počkání dovolit udělat volné pokračování prakticky kdekoliv. O jednom takovém, které se bude konat na Hip Hop Kempu, se ví už déle.

Nyní však Nobody přichází s překvapením, které přináší párty do Prahy ještě tento týden. Nejbližší Addict se totiž bude konat již tento čtvrtek – 16. 8. – na Stalinu, resp. kyvadle na Letné. Na tomto místě tráví čas mnoho mladých lidí a v posledních letech hostilo několik obrovských hudebních událostí, takže se určitě je na co těšit.

Víc informací a aktualit najdeš na facebookové události.

NobodyListen oznamuje velké překvapení. Addict na Stalinu už tento čtvrtek!
Domů
Sdílet
Diskuse