Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. srpna 2018 2:54
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Největší boxerský souboj v historii internetu nevyhrál Logan Paul ani KSI. Zápas skončil remízou

ZAJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložit Uložené

Dva youtubeři předvedli zajímavou show.

Před pár lety by nikdo nečekal, že by se mohli do ringu s boxerskými rukavicemi postavit dva youtubeři. Internetoví influenceři změnili vnímání světa pro mladé lidi i marketingové odborníky a nejlépe tuto transformaci podtrhuje souboj mezi dvěma kohouty ze Spojeného království a Spojených států amerických.

Logan Paul a KSI slibovali na 25. srpna fantastickou show, což ostatně i splnili, protože zaplněná aréna v Manchesteru viděla zajímavý souboj plný dobře mířených úderů a kontroverzních momentů.

Největší boxerský souboj v historii internetu nevyhrál Logan Paul ani KSI. Zápas skončil remízou
Zdroj: Youtube/KSIvsLogan

Ačkoliv byl vrcholem večera výše zmíněný souboj, diváci měli šanci vidět několik méně známých youtuberů bojovat proti sobě, přičemž před hlavním zápasem nastoupili Jake Paul a Deji, aby si jako mladší bratři hlavních protivníků změřili své síly.

Ději odcházel z ringu jako poražený, ale vydržel do pátého kola, a tak se musel spoléhat na to, že KSI zachrání čest rodiny a pošle Logana do USA s prohrou.

Prohra se však nekonala, protože zápas neskončil žádným knockoutem ani výhrou na body. Logan i KSI se rozešli s remízou, s čímž měli fanoušci očividný problém, protože KSI zřejmě předvedl o trošku lepší výkon než Logan.

Doporučeno
Buď kreativní jako profík: Stejk ti prozradí nejlepší nástroje pro tvorbu obsahu Buď kreativní jako profík: Stejk ti prozradí nejlepší nástroje pro tvorbu obsahu 31. července 2023 14:30

Souhlasil s tím i jeden rozhodčí ze tří, který mu udělil o bod více, jenže nakonec bylo většinové rozhodnutí ve prospěch remízy. Odveta se odehraje za pár měsíců ve Spojených státech amerických a oba youtubeři si mohou mnout ruce, protože na svých zápasech kvalitně vydělají.

Domů
Sdílet
Diskuse